torstai 28. elokuuta 2014

Torstai

Miten otsikko voikaan olla niin vaikea keksiä? Ei kyllä riitä mielikuvitus niihin sitten ollenkaan.. No joo, meidän aamu alkoi aika kummallisesti. Oltiin rauhassa istuskelemassa ja syömässä aamupalaa, kun yhtäkkiä kuului kauhean kova pamaus. Ikkunat helisi ja minulla taisi jäädä pari sydämenlyöntiäkin välistä. Menin sitten ikkunaan katsomaan, että mitä siellä on menossa ja näin ison linnun makaamassa maassa. On meillä ennenkin lennellyt lintuja ikkunaan, mutta tuo oli jo outoa. Vähän ajan päästä huoltomies kävi hakemassa sen pois ja selvisi, että se oli kanahaukka. Ei kai niiden pitäisi edes olla ihmisasutuksen keskellä. Tai en tiedä, mutta enpähän itse ole samanlaista koskaan nähnyt. Onneksi se ei ikkunan läpi tullut, sillä siinä vaiheessa minä lintujen pelkääjänä olisin kyllä lähtenyt hyvin nopeasti muualle.

Aamupalan jälkeen lähdettiin Rasmuksen kanssa leikkipuistoon ja Rasse ei suostunutkaan mitään muuta kuin keinua. Huomaan kyllä, etten mikään lapsi ole enään, sillä pelkästään keinumisen katsominen tekee huonon olon. Mutta Rasmus tykkää ja se on tietty pääasia. Leikkipuiston jälkeen käytiin kaupassa ja tultiin kotiin oleskelemaan.



Iltapäivällä Rasmuksen fysioterapeutti tuli käymään ja Rasse jumppailikin hyvän tovin. Tällä kertaa jumppa taisi olla jopa vähän liian raskas, sillä sen jälkeen Rasmus on oikeastaan vain kitissyt, muttei kuitenkaan ole suostunut nukkumaan. Toisaalta äsken huomasin, että hänellä on tullut ties kuinka monta hammasta taas läpi, että voihan se sitäkin kiukkuilla. Välillä, kun on ihan pihalla mitä poika kitisee.

Rasmus seisomatelineessä


Nyt tästä menenkin syöttämään Rasmusta, jonka jälkeen hän lähtee yöunille. Olen ollut koko päivän ihan poikki, joten olisi itsekin syytä mennä kerrankin ajoissa nukkumaan. Huomenna pitääkin keksiä jotain oikein kivaa ohjelmaa Rasmukselle!





6 kommenttia:

  1. Ihana ilme tuolla seisomatelineessä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Rasmus on ihan mielissään, kun pystyy hyvin soittelemaan pianoaan tossa :D

      Poista
  2. toinen niiin onneissaan tuossa ekassa kuvassa :-) aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän se on <3 Keinuminen on ihan Rassen lempparipuuhaa :)

      Poista
  3. Hahaaa en kestä tota seisomatelinettä, oot saanu taas avaruusaluksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo. En tajua miten noi apuvälineet on aina noin rumia! Okei, sain valita ton ja sellasen metallisen välillä ja toi oli vielä ihan kaunotar verrattuna siihen! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)