sunnuntai 17. elokuuta 2014

Last Two Days

Eilen, lauantaina, koitti minun vapaailtani. Rasmus vietti mummolassaan yhden yön, mikä tuli oikein tarpeeseen, sillä univelkaa on kertynyt tässä viime viikon/parin aikana melko paljon. Me lähdettiin kaverini kanssa käymään ulkona, ja vaikka olikin hauska ilta, oli minulla kokoajan ikävä Rasmusta. Lähdinkin kotiin hyvissä ajoin, jotta sain nukuttua pitkät yöunet.




Jotenkin tuntui jopa vähän pahalta viedä Rasmus "taas" yöksi muualle, koska viime yökyläilystä oli kulunut vain kaksi viikkoa. Eihän se oikeasti ole mikään hirveän iso juttu, mutta en vain voinut olla tuntematta huonoa omatuntoa. Ja onhan sitä välillä mietittävä myös itseään, sillä pirteänä olen paljon parempivointinen ja varmasti myös parempi äiti silloin. Rasmuksella oli kuitenkin ollut hauskaa, hän oli päässyt saunaankin ja leikkinyt tätiensä kanssa. Mummolassa Rasse saakin ihan hirveästi huomiota, kun hän on kaikkien keskipiste ja jatkuvasti syliteltävä. Kotiin tullessa hän monesti hermoileekin minulle, tiedä sitten johtuuko siitä, etten pysty kokoajan antamaan kaikkea huomiota vain hänelle vai ihan vain ikävästä. Tällä kertaa kuitenkin Rasmus oli ihan aurinkoinen kotiin palatessa ja kyllähän minä lähes koko päivän häntä huomioinkin. Leikittiin monta tuntia Rassen kanssa ja annoin hänelle ainakin tsiljoona pusua ja halia <3.



Leikkien lomassa kuvailin Rasmusta aikalailla ja se ei muuten todellakaan ole enää niin helppoa, mitä ennen. Rasmus liikkuu kokoajan ja siksipä onkin hankala saada kuvaa, mikä ei olisi ihan heilahtanut. Pitääkin kaivella kameran opaskirja esiin ja alkaa etsimään, miten saisi parhaiten kuvattua liikkuvaa kohdetta.

Rasmus 3kk

Rasmus 1,5v
Pakko oli vielä jakaa pari kuvaa, joista toinen on yli vuoden vanha. Rasmuksella sattui olemaan tismalleen samanlainen body päällä molemmissa kuvissa ja sama nalle takanaan. En voi käsittää, että tuosta niin pienestä vauvanpötkylästä on kasvanut näin iso poika. Aina jaksan päivitellä samaa asiaa, mutta mihin tämä aika oikein katoaa?


5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)