tiistai 19. elokuuta 2014

Feeling Sick

Meillä olisi tänään ollut Rasmuksen sairaalakäynti ja vaikka mitä suunnitelmia sen lisäksi, mutta eipä me menty mihinkään. Heräsin nimittäin yöllä järkyttävään paleluun ja huonoon oloon. Kävin ottamassa särkylääkettä ja jatkoin uniani, mutta aamulla olo oli vain pahempi. Kurkkuun sattui niin vietävästi, että nielaiseminenkin oli tuskaa. Jäimme sitten kokonaan kotiin ja koitin vain selvitä päivästä. 



Tuntui, että Rasmuksella oli harvinaisen paljon energiaa ja harmitti, etten jaksanut tehdä hänen kanssaan oikein mitään. Makoilin vain Rassen huoneen lattialla ja seurailin hänen leikkejään. Olisin halunnut lähteä käymään edes pihalla Rassen kanssa ja testaamaan samalla hänen uutta haalariaan, mutta olon ollessa niin huono, oli parempi idea jäädä vain kotiin.



Tällä hetkellä oloni on hieman parempi mitä aiemmin tänään, mutta luulenpa vain, että huominenkin päivä menee sisällä ollessa. Siivoamista riittäisi, sillä tänään olen tehnyt vain ihan pakolliset jutut. Jätän ne kuitenkin odottelemaan ainakin huomista ja nyt menen lämmittämään kupposen kaakaota ja otan ihan rennosti :).

Ps. Jos teillä on jotain postausideoita, niin otan niitä mielelläni vastaan! :)

6 kommenttia:

  1. Tee teidän päivästä postaus silleen et kannat kameraa mukana ja näin! :D tiedät varmaan ku tommosia haasteita pyöriny.
    Ja Rassen vaatteista (vaikka lemppareista?) niitä ois aina kiva nähä, ja varsinki ostopaikat tietää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ideoita! Molemmat tuun varmasti tekee tässä lähiaikoina! :)

      Poista
  2. Siisti banneri kamu ;-) Ja aivan ihana Rasmus, varsinkin toi viiminen kuva! Niin suloinen hurmuri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kiitos sulle! Pitikin mainita siitä tässä postauksessa, mutta ylläri ylläri unohdin.. Kiitos, onhan se niin sulonen ♥

      Poista
  3. Tee joskus postaus vaikka sun ja rassen lemppari asuista tai sun ja rasmuksen oudoimmista tavoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista! Rasmuksen lemppariasuista on jo postaus työn alla, eli tulee tässä lähipäivinä :). Omista asuista en tiiä saanko postausta, koska suoraan sanottuna mulla on maailman tylsimpiä asuja ja ei paljookaan sopivia vaatteita. Mutta katsotaan, katsotaan. Oudot tavat voiskin olla hauska aihe, omalta kohdalta niitä ainakin meinaan löytyy :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)