torstai 14. elokuuta 2014

Rasmuksen välikausivaatteet

Tänään otettiin uusi yritys ja lähdettiin etsimään Rasmukselle välikausihaalaria. Viimeksi, kun olin ostamassa sitä, ei niitä ollut oikein saapunut edes kauppoihin. Tällä kertaa kumminkin tärppäsi. :)

Mini Rodini

Polarn O. Pyret
Ylemmässä kuvassa on Mini Rodinin ihana musta haalari, jonka epäilin jo keväällä jäävän pieneksi, mutta niin se vain mahtuu edelleenkin. Tuo on mielestäni ihana haalari esimerkiksi kaupungille tai muuhun ns. siistimpään menoon, mutta ei ehkä se paras valinta hiekkalaatikolle. Sen takia ostinkin tuon alemman kuvan haalarin. Käppäilin ensimmäisenä Polarn O Pyretiin, sillä olen kuullut niiden ulkovaatteista paljon hyvää. Sisävaatteita kyseiseltä merkiltä meiltä löytyykin iso pino ja niihin olen ainakin ollut tosi tyytyväinen. Haalarissa on vaikka mitä erinnäisiä ominaisuuksia ja sisällä on irrotettava fleecehaalari. Se pidentää puvun käyttöaikaa huomattavasti, sillä haalari menee fleecen kanssa vielä pikkupakkasillakin. Uskon ja toivon, että haalari on hyvä, mutta sehän selviää vasta käytettäessä.

Mini Rodini

H&M (vuosia vanha)
Takkeja syksyksi löytyy kaksi; Mini Rodinin pirtsakka takki, sekä tuo alempi vakosamettinen takki. Se on saatu serkultani jo kauan aikaa sitten. Epäilin silloin, ettei Rasmus vuosikausiin kasva tuon kokoiseksi, mutta ei se enää niin iso olekaan hänelle. Molemmat tulevat varmasti käyttöön. Ja vaikka ovatkin tyyliltään niin erilaisia, on kumpikin takki mieleeni.

raidallinen pipo - H&M, muut - Mini Rodini

Vasen - H&m ,   keskellä olevat - Me&I,   oikea - Kivat 
Lasten pipot ovat niin söpöjä ja niitä onkin aina tosi kiva ostaa. Molemmat nuo haalarit ovat tummia, mutta yhdistämällä jonkun värikkään pipon, saa asusta paljon pirtsakamman. Ylemmässä kuvassa ovat kaikki ohuet pipot ja alemmassa sitten paksummat, jotka menevät varmasti myöhälle syksyyn.

kypärälakit - Tutta,  lapaset - Name it , huivi - Polarn O Pyret
Kaupungilla käydessä ostin Rasmukselle myös pari kypärälakkia ja lapasia. Kypärälakit olen todennut tosi käytännölliseksi, eikä ne niin pahalta näytä kivan pipon alla. Peukalollisia lapasia piti ostaa myös, sillä aiemmin Rasmuksella on ollut vain tumppuja ja eihän ne kädessä pysty oikein tekemään mitään. Huivi taas on jo viime keväältä, mutta se tulee olemaan käytössä varmasti vielä pitkään.

siniset tennarit ja lenkkarit - Zara  ,   valkoiset tennarit - Converse
Pipojen lisäksi söpöintä lasten pukeutumisessa ovat kengät. Rasmus ei vielä kävele, mutta kenkiä hänellä kuitenkin on muutamat. Näiden lisäksi on tietysti roppakaupalla eri värisiä ja näköisiä villasukkia. Niitä mummot ja tädit tykkäävät Rasmukselle tehdä. Villasukat ovatkin paljon helpompi vaihtoehto, sillä Rasmus onnistuu aina potkimaan kengät jalastaan.

Jossain vaiheessa täytyy vielä käydä ostamassa yhdet tai kahdet paksummat lapaset/hanskat, mutta muuten me ollaan ihan valmiita syksyyn! :)

Minkälaisia välikausivaatteita te olette hankkineet? Onko kokemusta Polarn O Pyretin haalareista? :)

6 kommenttia:

  1. En tiedä mikseivät kaikki kuvat näy tässä postauksessa :-( höh, yritän myöhemmin sitten uudelleen. Mutta, olet kyllä panostanut! Mukavan olosia ja tyylikkäitä asustusta pojalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun kerroit. Mulla näkyy sillein, että yks kuva jäis uupumaan, mutta se on kai siitä, kun yhden kuvan jouduin lataamaan uudelleen. Ääh, en tosiaan oo mikää nero tän bloggerin kanssa, niin en osaa edes tehdä asialle mitään. :( Ja kiitos paljon! Haluankin panostaa erityisesti ulkovaatteisiin, niiden kun pitää olla hyvät :).

      Poista
  2. Voi ei, aivan ihania noi Rodinit. Mekin halutaan!! Kiva blogi sulla muuten! :) mäki oon vähän hölmö tän bloggerin kans, mut miten sun lukijaks pääsee liittymään? :o

    Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo, mä tykkään kauheesti ylipäätään Mini Rodinin vaatteista :). Lisäsin tohon sivulle nyt ton lukijakohdan, eli siitä "liity tähän sivustoon" painamalla pystyy alkaa seuraa. Pitäs olla jatkuvasti jonkun neuvomassa mua tän bloggerin käytössä, kun en ymmärrä mistään mitään täällä :D. Mut noin sen pitäs onnistua! :)

      Poista
  3. Meidän poitsulille käytiin eilen just kanssahommaamassa tumppuja ja uusia pipoja :) välikausihaalari ollut myös hakusessa ja itsekin olen katsellut tuota samaista polarn o pyretin pukua! Liekkö siis se käytävä ostamassa :) luulisi olevan oikeinkin loistava vaikka aiempaa kokemusta minulla ei kyseisen merkin haalareista oikein ole. Ihanaa tulevaa syksyä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kelit alkaa olee jo sellasia, että pianhan niitä pipoja yms jo tarviiki. Loistavalta tuo puku vaikuttaa, pitäs pitää vettä, tuulta ja kulutusta, mutta käytössähän sen huomaa. Kiitos ja hyvää syksyä sinnekin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)