lauantai 9. elokuuta 2014

Meidän loppuviikkoa

Parissa päivässä ollaan ehditty tekemään vaikka ja mitä. Molempina aamuina ollaan poistuttu kotoa jo ennen kymmentä, mikä on meille harvinaista. Olen ihan iltavirkku, enkä yleensä saa aikaiseksi juurikaan mitään ennen puoltapäivää. 


Lähdettiin eilen heti aamusta katsastamaan ystäväni Jennan uusi koti ja sillä reissulla oltiinkin melkein iltaan asti. Käytiin myös Jennan kanssa kiertelemässä sisustuskauppoja ja muutamia vaatekauppojakin. Vaikka mitä ihania sisustusjuttuja olisi löytynyt, mutta tällä kertaa ne eivät lähteneet mukaani. Sain kuitenkin vihdoin ja viimein hommattua Rasmuksen pipoille ja lapasille yms säilytyslokerot, aiemmin ne kun ovat olleet ihan hujan hajan kaapissa. Illalla käytiin hakemassa vielä siskoni Satu yökylään ja valvottiin hänen kanssaan liiiiian myöhään. En tajua miten en vieläkään ole oppinut, että nukkumaan kannattaa mennä aiemmin..


Tänään sitten lähdettiin Satun ja Rassen kanssa kaupungille etsimään Rasmukselle välikausihaalaria. No, näköjään olin liian aikaisessa, sillä niitä ei paljon ollut kauppoihin vielä ilmestynytkään. Olisi ollut kiva saada ostettua haalari nyt alta pois, niin ei tarvitsisi sitä enää miettiä. Siispä on pakko vain tehdä jonkun ajan päästä uusi yritys ja toivoa, että se löytyisi. Olisiko mitään vinkkejä, mistä löytää hyvän/kestävän/kivannäköisen välikausihaalarin? 


Kaupungilta palattuamme Jenna tuli vielä käymään ja lähtikin vasta äsken. Tällä hetkellä Rasmus on viittä vaille nukahtamassa, ja pakkohan se on itse mennä perässä. Rasmus on meinaan päättänyt, että uusi päivä aloitetaan jo kuuden jälkeen. Ei auta, kuin totutella tähän uuteen rytmiin..


7 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä tuo alin kuva :)

    VastaaPoista
  2. Tuli mieleen otsikosta "Muille se on viikoloppu,meillä menee koko loppuviikko":D
    Ja niin, ihanat asut! Molemmilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nyt mulla jäi soimaan toi kappale päähän! :D Kiitos paljon, sattumalta mentiin aika mätsäävissä asuissa :).

      Poista
  3. Iiiihana postaus!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)