perjantai 3. heinäkuuta 2015

Rassen päivän asu nro 7

Rassen asua taas vuorossa. Tällä asulla lähdettiin käymään sairaalassa, muttei se päällä ehtinyt olla kovin kauaa, kuten meidän päivä-postauksessa kerroinkin. Tämä asu on mielestäni ihana! Kivannäköinen, mutta myös oikein mukava päällä. Ulkovaatteista sen verran, että noita kenkiä tulee varmasti nähtyä asuissa ja koko blogissa paljon. Ne ovat Rasmuksen tukisandaalit. Rumat, mutta tärkeät Rasmuksen jalan kannalta. Niimpä ulkonäöstä viis! Mitäs pidätte tästä asusta? :)






Collegetakki, housut ja sukat - H&M

T-paita ja vyö - Zara

Takki - Polarn O Pyret

Pipo - Mini Rodini

4 kommenttia:

  1. Miten se on noin uninen tossa yhessä kuvassa <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kuvat on otettu sillein, et Rasse ehti hetken olla vasta hereillä. Se on aina aamun ekan tunnin ihan uninen :D <3

      Poista
  2. Ihana asu! Mun mielestä noi sandaalit ei ole lainkaan rumat! Vähän samaa näköä on kaikissa ensikengissä. Ja kuten sanoit ulkonäköä tärkeämpää on se että ne ovat lapsen jalalle käytännölliset ja mukavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään! :) Ja joo, ei noi kengät nyt ihan hirveen pahat oo. Ehkä mua häiritsee eniten niiden väri, mikä on oikeesti sellanen jännän sininen/vihreä. Mutta tottakai jalan parasta aatellen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)