maanantai 13. heinäkuuta 2015

Matkakuumetta

Ääh, hirveä matkakuume! Yleensä viihdyn Suomessa oikein hyvin kesäaikaan, mutta tämä kesä on poikkeus. Ei varmaan keneltäkään ole jäänyt huomaamatta, miten suoraan sanottuna paskoja säitä on ollut ja nyt eletään jo heinäkuun puolessa välissä! Pari päivää tuntui kesältä, mutta siihen ne sitten jäivätkin. Minulla ainakin on jo usko loppunut siihen, että enää edes tulisi lämpösiä kelejä.






Miehellä alkoi tosiaan sunnuntaina kesäloma ja nyt olenkin epätoivoisesti selannut eri sivustoja ja koittanut löytää äkkilähtöä. Mutta siinä on kaksi ongelmaa. 1. Aikaa on vain rajallisesti, koska miehen kesäloma loppuu jo parin viikon päästä. Matkaan olisi siis päästävä pian. 2. Ihan hirveitä summia ei ole varaa reissuun laittaa. Rasmuksenkin osalta matkat maksaa aika paljon, kun yli 2-vuotias ei mene enää sylivauvasta..




Jotenkin kuvittelin, että sellaisia "lähde huomenna viikon reissuun halvalla" -matkoja olisi paljon, mutta eheei. Suurin ongelma on kuitenkin se, ettei niitä äkkilähtöjä lähipäiville ole oikeastaan ollenkaan. Olenko aina ollut väärässä ja kuvitellut, että sellaisia äkkilähdöt nimenomaan on vai eikö niitä vain nyt ole tarjolla? Lentoja ja hotelleja taas kun erikseen katselee,niin hinta nousee ihan pilviin. Olisi sitten minne suuntaan tahansa menossa. Elokuun puolella olevat lähdöt (joita oli aika paljonkin) ei hyödytä meitä mitenkään, kun mies on jo takaisin töissä..





Todennäköisesti ei siis mihinkään reissuun olla lähdössä. Harmittaa, että se tosiaan taitaa vain jäädä haaveen tasolle. Syksylläkään reissuun lähtö ei ole ihan yksinkertaista, sillä noita lomapäiviä ei liikaa ole. Yllättäisipä nyt jotkut suuremmat voimat ja antaisi edes muutaman hellepäivän meille tänne Suomeen! Onko muita matkakuumeilijoita?

2 kommenttia:

  1. Normaalisti äkkilähtöjä on yleensä kesällä tyrkyllä edullisesti. Mutta nyt kun on lomakaudella näin surkeat kelit, niin kaikki muutkin ovat suunnitelleet lähtevänsä aurinkoon. :D mitä vähemmän lähtiöitä niin sitä halvempi reissu ja päinvastoin :)

    Ärsyttää kyllä. Olis edes poutasää! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no joo, se käy järkeen! :D En tosiaan ihmettele, et monet menee etelämpään. Joo, poutasää ois jees. Sellanen lämmin. Ei edes tarviis virallista hellettä, mut ei kesällä kuulu joutua pitää takkia! Hmh :/

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)