keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Minigolf

Koska lapsiperhearki on välillä melkoista rumbaa (varsinkin uhmiksen kanssa), on hyvä ottaa aikaa myös ihan vain parisuhteelle. Vaikka yhdessä asuessa se toinen on joka päivä siinä, ei se ole sama asia, kuin että tekisi kahdestaan jotain.

Minulla on hyvät tukiverkostot ollut ihan Rasmuksen syntymästä asti. Oikeastaan aina Rasmuksen saa luotettavalle hoitajalle, kun sellaista tarvitsee. Yleensä Rasmusta on tullut vietyä hoitoon vain noin kerran kuukaudessa, jolloin hän on sitten jäänyt yökyläänkin. Välillä kuitenkin vain parin tunnin lapsivapaakin on ihana pieni breikki. Viihdyn Rassen kanssa oikein hyvin, mutta on asioita, joita ei voi/halua tehdä lapsi mukana. Esimerkiksi tänään mentiin minigolffaamaan mieheni kanssa ja vietiin Rasse hoitoon. Olisihan poika siellä voinut olla mukana, mutten usko, että hän olisi siellä viihtynyt. Eikä se olisi ollut niin hauskaakaan, kun olisi pitänyt samalla viihdyttää tuota pientä ihmistä. Uskon, että ainakin äiti-ihmiset tajuavat hyvinkin mistä puhun.



Meillä oli tosi hauskaa minigolffaamassa,ihan meidän kodin lähellä olevalla pikkuradalla. Se oli itseasiassa ensimmäinen kerta minulle. Hävisin, mutta kivaa se totta tosiaan oli. Sen jälkeen käytiin vielä jätskeillä. Vieressä olisi ollut kiva pikku jätskikoju, mutta kun jonoa oli niin paljon, päätettiin ajaa ihan vain mäkkiin. Sitäpaitsi McFlurry on ihan minun lempparia! Sillä aikaa Rasmus sai nauttia hoidossa täydestä huomiosta. Siellä oli käyty keinumassa, soitettu pianoa ja tietysti leikitty. Rasmus olikin yhtä hymyä, kun häntä menimme hakemaan.


Meillä on nyt pari yötä mennyt tosi huonosti, sillä vihdoin ja viimein alkoi Rassen yömaidosta vieroittaminen. Siitä kirjotankin sitten enemmän, kun se tuo tulosta. Voin kuitenkin kertoa, että täällä on nukuttu huonosti ja senkin takia oli oikein kiva tehdä jotain piristävää päivällä. Nyt taas jaksaa ensi yönä kuunnella sitä huutoa, mitä on varmasti vielä luvassa! Oletteko käyneet minigolffaamassa? Mitä teette lapsivapaina aikoina? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)