lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tapahtumarikas Viikonloppu

Vaikka sunnuntai onkin vielä elämättä, niin kerron teille vähän meidän melko tapahtumarikkaasta viikonlopusta. Perjantaina meillä kävi näönkäytönohjaaja, sekä fysioterapeutti. Oltiin pimeässä huoneessa, jossa näönkäytönohjaaja näytti Rasmukselle erilaisia valoja kaikista eri suunnista. Aivan silmien yläpuolelle osoitettuun kirkkaaseen valoon Rasmus reagoi. Hän alkoi aivan innoissaan naureskelemaan ja huitomaan käsillään. Muualta ei sitten minkäänlaista reagointia syntynyt. Fysioterapeutti lähinnä vain seurasi tilannetta, jotta hän olisi mahdollisimman perillä missä mennään Rasmuksen näön kanssa.



Fyssarin ja näönkäytönohjaajan lähdettyä lähdimme siskoni Satun luokse käymään. En ollut aiemmin nähnytkään hänen uutta asuntoaan, enkä uusinta kaniakaan. Nyt ne onkin molemmat sitten nähty. Ja kanit olivat niin söpöjä ja ehkä kilteimpiä pupuja, mitä olen koskaan nähnyt. Tykkäävät olla sylissä siliteltävinä ja muutenkin loikkivat vain iloisesti ympäriinsä. :)



Satun luota lähdettiinkin suorilta hakemaan isosiskoni Sini asemalta, kun hän saapui luoksemme viikonlopuksi Kuopiosta. Loppuilta kuluikin kotona kuulumisia vaihdellen, Rasmuksen kanssa leikkien, sekä hyvää elokuvaa katsellen.


Rassen uusin temppu
Lauantaina aamusta lähdimme käymään kirpparilla, mikä ei ollut ihan hirveän hyvä idea, sillä koko kirppari oli aivan täynnä. Lauantai ei selvästikään ole paras päivä siellä kiertelyyn, varsinkaan rattaiden kanssa. Siskoni löysivät hyvin kaikkea, mutta minä en niinkään. Rasmukselle tosin löytyi pari juttua.


Rasmukselle uikkari ja shortsit kesäksi. Molemmat olivat kuin uusia ja hinnaksi tuli yhteensä 4 euroa. Ei paha ollenkaan. Uikkarista olin melkein varma, että se ei mahdu päälle, mutta halvan hinnan takia otin kuitenkin riskin ja ostin sen ja kyllähän se mahtui. Mahtuu vielä varmasti ainakin alkukesällä, sillä se ei ihan piukka kuitenkaan ollut. Kesäkuun alussa lähdemmekin Kreikkaan ja sinne tuo ainakin tulee mahtumaan. :)

Kirpparin jälkeen pyörähdettiin kaupassa ja mentiin kotiin tekemään ruokaa. Sini teki meille makaronilaatikkoa, jota olenkin halunnut jo pitkään, mutten vain ole itse jaksanut alkaa tekemään. Sini laittoi siihen pestoa, mikä tekikin siitä vain herkullisempaa. Sen jälkeen hän leipoi vielä sämpylöitä ja voi että ne vain ovat hyviä, varsinkin ihan uunituoreina.



Illalla kävimme vielä pienellä kävelyllä, jonka jälkeen Sini lähtikin äidin luokse viettämään aikaa. Rasmus on jo nukkumassa ja minä ajattelin rentoutua loppuillan blogeja lueskellen. Toivottavasti huomennakin on aurinkoinen päivä, niin pääsisimme ulos nauttimaan ihanasta säästä. Kevät on niin ihanaa aikaa! :)

Miten teidän viikonloppu on mennyt? :)

4 kommenttia:

  1. Rakas!! Haha paras toi sen temppukuva ku näyttää et se alkaa seisomaan päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. :D Tai sitten yrittää kuperkeikkaa. Välillä se nostelee tossa päätäänki, ihan ku yrittäis oikee treenata. :D

      Poista
  2. <3<3 hahah tuo "temppu" ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)