keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Eilisen meininkejä ja uutta Rasmuksen vaatekaapissa

Eilen minulla oli tarkoitus mennä salille, mutta edellisenä iltana alkoi olemaan kipeä olo, joten se jäi sitten välistä. Nyt on kahtena iltana ollut ihan totaalisen kuumeinen olo, palelee kamalasti ja päässä "humisee". Päivisin on kuitenkin ollut paljon parempi olo ja toivottavasti tuo oli vain jotain pientä, enkä tulisi kunnolla kipeäksi. Muistan nimittäin liiankin hyvin millaista on hoitaa Rasmusta kipeänä ollessa, kun ei oikein saa levättyä kunnolla.

Eilen piti kuitenkin käydä kaupassa, hakemassa postista paketti ja viemässä asunnonhakupapereita toimistoon, sillä tarkoitus olisi löytää isompi asunto meille. Ihan jo fyrioterapian kannalta olisi kiva saada Rasmukselle oma huone, sillä tälläkin hetkellä meidän olkkarin lattialla on valtava jumppamatto viemässä tilaa. Nyt on vain jäätävä jännittämään, että milloin asuntoilmoitus tulee ja millainen tuleva asunto sitten onkaan.


Ystäväni Mirka oli meillä yötä ja kaupassa päätettiinkin ostaa ainekset lettuihin ja pitää lettukestit. Ihan mahtava idea, niitä kun ei ole taas hetkeen tullut syötyä. Tosin kesäkunto taitaa jäädä vain haaveeksi, kun salilla käynti korvataan letuilla. Ehkä ensi vuonna sitten ;).


Loppuilta meillä menikin kotona Rasmuksen kanssa leikkien ja telkkaria katsellen. Illalla Rasmuksen isi tuli ja leikittikin poikaa, niin minä sain levätä sohvalla ihan kaikessa rauhassa. Ihanan leppoinen päivä, vaikka mielummin olisinkin ihan täysikuntoinen.

Lopuksi esittelen vielä Rasmuksen uusia vaatteita. Aiemmin välikausivaate-postauksessa mainitsinkin, että Rasmus tarvitsisi parisen kappaletta ohuita trikoopipoja ja nyt niitä sitten on. Taas tuli hankittua enemmän kuin mitä tarve olisi ollut, mutta kyllä noille kaikille käyttöä varmastikkin tulee. Panda-pipo tuli käytettynä ja se on tulossa myös isommassa koossa meille, sillä tuo ei kauaa Rasmukselle sovi ja se on niin söpö, että halusin sen ehdottomasti isompanakin.

kaikki pipot- Mini Rodini
Bodyja ei olisi oikeastaan tarvinnut ollenkaan, mutta pari tosi kivaa bodya löytyi, joten ostin sitten ne. Molemmat tulivat käytettyinä. Tuo vihreä body on kokoa 56/62 ja se menee Rasmukselle vielä jonkin aikaa. Epäilin aluksi, kun noin pieniä kokoja ei hetkeen enää ole käytetty, mutta myyjä sanoi sen olevan reilua mitoitusta, joten ostin sen ja eihän se onneksi liian pieni ollutkaan.

köysibody - Mini Rodini      pupubody - Beau Loves
Viimeisempänä ostoksena tuli vielä Mini Rodinin jumppis. Mielestäni ihana kuosi, vaikken kissoista sen suuremmin pidäkkään. Jumppis on ihana ja helppo vaate, ainut miinus tulee hupusta. Se ei ole ihan kovin käytännöllinen maassa pyörivälle pikkuiselle, sillä huppu on kokoajan jotenkin tiellä. Kesällä tuo voi olla kyllä ihana pukea, silloin kun on vähän viileämpi päivä. Toivottavasti mahtuu vielä silloin.



Rasmuksen uusi tyyli soittaa pianoa...
Jumppiskin tuli käytettynä, tosin siitä en mitään käytön jälkiä huomannut. Noiden lisäksi Rasselle on tulossa vielä yhdet tumput, koska onnistuin hukkaamaan edellisistä toisen, sekä sitten se Panda-pipo isompana. Joskos niiden jälkeen sitten taas koittaisi olla ostelematta liikoja. No, puolustukseksi on sanottava, että olen onnistunut myös myymään muutamia Rassen vanhoja vaatteita. :)

2 kommenttia:

  1. Hei mietin kanssa että tuo pandapipo on söpöin pipo jota oon nähny. Olisi ollut kivempi nähdä nuo tosin päässä, mutta eiköhän niitä viel näy! :)
    Ja aijaa, etkö pidä ees kissanpennuista? :D Olen joskus miettinyt et voiko joku olla pitämättä niistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. :) Niitä pipoja tulee varmasti näkymään ihan kyllästymiseen asti. Mä oon allerginen kissoille ja kissanpennut allergisoi vielä paljon pahemmin. Kyllähän ne söpöjä on, mutta en oo mennyt lähellekkään niitä varmaan kymmeneen vuoteen, ainakaan. Aikuiset kissat taas jostain syystä ehkä jopa pelottaa, kun ne aina tuijottaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)