lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä

Hyvää naistenpäivää tytöt! Meillä aamu alkoi ihan vain kotona perheen kesken. Rasmus oli erittäin hyväntuulinen koko aamun. Tilanne kuitenkin muuttui lounaalla, sillä ruokailu meni taas ihan temppuiluksi. Rasmus sai maistaa ensimmäistä kertaa vuoden ikäisille tehtyjä ruokia. Poika alkoi kuitenkin nirsoilemaan, mitä tapahtuu nykyään liiankin usein. Ainut varma ruoka on spagetti ja sitä tuleekin syötettyä Rasselle jo ihan tarpeeksi..


Iltapäivällä päätettiin lähteä ulos syömään. Soittelinkin äidille ja kysyin josko hän ottaisi Rasmuksen hoitoon, mutta hän ei ollutkaan kotona, niin piti ottaa Rasmus mukaan. Haettiin siskoni Satu myös mukaan matkaan ja suunnattiin Amarilloon. Ruokia jouduttiin odottelemaan tunti, mikä nyt muuten ei olisi haitannut, mutta Rasmus alkoi vaatia tekemistä jo ensimmäisen vartin jälkeen ja siinä sitten annoinkin hänelle puhelinta ja lautasliinoja yms. käsiinsä. Rasmus olisi viihtynyt paljon paremmin istuvilteen, mutta hän ei vain osaa vielä istua sellaisissa normi syöttötuoleissa.


Syömisen jälkeen lähdettiin takaisin kotiin. Olisimme halunneet vähän shoppailla, mutta kello oli jo sen verran, että kaupat olivat menneet kiinni. Saatiin onneksi Satu meidän seuraksi tänne ja tälläkin hetkellä Rasmus on ihan into piukeena kummitätinsä sylissä. Loppuilta meneekin vain kotona ollessa ja huomenna onkin siivouspäivä.

Ps. Sain eilen ajoissa naistenpäivä-lahjan. En todellakaan osannut odottaa mitään (varsinkaan noin paljoa), enkä muutenkaan pidä tätä päivää niin merkittävänä, että lahjoja tarvitsisi saada, mutta olin kyllä tosi iloinen yllätyksestä. Ehkä olen saattanut joskus sanoa, miten yllärilahjat ois kivoja ;).



Mites teidän naistenpäivä on mennyt? Tuleeko sitä juhlistettua mitenkään? :)

4 kommenttia:

  1. Hei! Onko sulla tatuointia? :) josei, haluaisitko? Esim pojastass

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo vielä yhtäkään, mutta ehdottomasti haluan. Oon jopa tullut jo melkein tulokseen, että minkä tatuoinnin justiinsa rassesta haluan. :)

      Poista
  2. Naistenpäivä oli perseestä. Olenvielä vähän enemmän kateellinen ku toissapäivänä..... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)