maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lazy Day

Tänään on kyllä tosiaan laiskoteltu ihan tosissaan. Ainut ohjelma meillä oli tänään fysioterapeutin käynti ja se meni oikein hienosti. Rasmus oli hyvällä tuulella koko jumpan ajan, mikä on siis aika harvinaista. Fyssarin lähdettyä Rasmus meni kunnon päiväunille ja sillä aikaa minä lueskelin blogeja ja laitoin vähän pyykkiä.

Rasmus ottaa rennosti
Rasmuksen herättyä ja syötyä halusin lähteä lenkille ja soitin parille siskolleni, josko edes jompikumpi lähtisi mukaan. No, tytöillähän oli tietty sovittu jo kavereiden kanssa menoja, joten en lähtenyt sitten ollenkaan. Ärsyttää, kun olen niin huono yksin lähtemään ulkoilemaan. Tykkään lenkkeillä, etenkin nyt säiden lämmettyä, mutta jostain syystä en vain pidä siitä yksin. Lenkki menee paljon mukavammin jonkun kanssa jutustellessa.


Kyllä se päivä täällä neljän seinän sisällä kului kumminkin ihan hyvin. Rasmus leikki paljon lattialla. Hän soitti innoissaan pianollaan, hakkasi palikoita yhteen ja tietysti maisteli niitä välissä ja minä istuin vieressä naureskellen toisen hölmöille jutuille. <3

Illalla käytin Rasmuksen kylvyssä ja tällä kertaa hän sai polskutella niin pitkään, että vesi alkoi jo kylmetä. Itkuhan Rasselle ammeesta pois nostaessa tuli, mutta onneksi se helpotti, kun hän sai puettaessa pitää omaa hiusharjaansa kädessä. :')

Nyt Rasmus on kuitenkin jo unten mailla, ja minun (ja pikkusiskon) loppuilta näyttää hyvinkin rennolta:




Ei lainkaan hullumpi päivä, mutta huomenna on kyllä oltava aktiivisempi ja jätettävä myöskin herkut kaupan hyllyille. :)



5 kommenttia:

  1. Kateus iski!!!!! En kestä, i want candies in my life

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D sitten vaan ostamaan niitä! Mun pitäs vähä yrittää pitää itteeni kurissa noiden karkkien kaa mut minkäs teet kun ne on va nii hyviä! :D

      Poista
    2. No eikä, oon syöny ihan liikaa karkkia! Mutta haaveillahan saa.. :D

      Poista
  2. Toivottavasti lenkki-into säilyy kesään asti, koska mäki tarviin lenkkiseuraa :)

    T. S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se säily ja jos ei, niin raahaat vaa mut mukanas :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)