tiistai 4. maaliskuuta 2014

Stokke Tripp Trapp-tuoli

Rasmus on oppinut istumaan hienosti ilman tukea, niinkuin täällä blogissa aiemminkin olen kertonut. Sen takia päätinkin eilen lähteä ostamaan syöttötuolia pojalle. Aiemmin meillä on siis ollut käytössä sairaalasta saatu tuoli, joka on hieman erilainen kuin normaali syöttötuoli. Rasmuksen kehitys, kun on jonkin verran jäljessä ikäisestään, niin perus syöttötuoli ei käynyt hänelle silloin puolen vuoden iässä. Kehityksen tukemisen takia poikaa piti kuitenkin alkaa istuttamaan, joten  silloin paras vaihtoehto olikin juuri se sairaalan erityistuoli. Siinä oli tiukka vyö tukemassa istumista ja pehmeä istuin, jonka selkänoja yletti ihan pään yläpuolelle asti. 


Kun istuminen ilman tukea alkoi onnistua Rasselta, otin syöttötuolin puheeksi fysioterapeutin kanssa ja hänkin oli sitä mieltä, että Rasmus voi siirtyä normaaliin syöttötuoliin. Niimpä sitten eilen otin asian hoidettavaksi ja lähdin lastentarvikeliikkeeseen katselemaan syöttötuoleja. Siellä oli laaja valikoima erilaisia tuoleja ja myyjän kanssa niitä kävimme läpi. Ihan sellaiset perinteiset syöttötuolit jätin huomiotta samantien, sillä Rasmuksen pienikokoisuuden takia ne eivät pojalle sovi. 


Olin aiemmin netistä tutkinut erilaisia tuoleja ja Tripp Trapp vaikutti oikein loistavalta vaihtoehdolta, koska sitä saa säädeltyä niin hyvin lapsen koon huomioon ottaen. Kaupassa oli myös paljon kyseisen tuolin kopioita, mutta lopulta päädyin ihan alkuperäiseen, sillä muut eivät vaikuttaneet ihan niin hyviltä Rasmukselle. 


Olen todella tyytyväinen ostamaani tuoliin ja Rasmuskin tuntuu tykkäävän siitä. Ensimmäisen istumisen jälkeen poika jopa suuttui, kun hänet siitä pois nostin. :D Ainut miinus tuolissa on sen järkyttävä hinta. Pehmusteiden ja Baby Set-paketin jälkeen hinta oli lähestulkoon kolmesataa ja minusta ainakin se on todella paljon yhdestä tuolista. No, pääasia tietty on, että se on hyvä..








6 kommenttia:

  1. Tsiisus miten kallista! No mut ei kyllä huonoo omatuntoo tarvi tuntee koska hyvään tarkotukseen meni. :)
    En voinut olla hajoamatta kun tuli toi kuva pelkistä jaloista tuolissa. :D vähän hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä kieltämättä ihmettelen suuresti että mikä tossa voi niin kauheesti maksaa, mutta niinkuin sanoit ni hyvään tarkoitukseen. :) haha pitäähän pikkujalkojakin kuvata ; D

      Poista
  2. EN JAKSA KU TULI IKÄVÄ RASSEE. <3 sitäpaitsi miten muuten teen käsitreenin kun rassee nostelemalla :'(

    VastaaPoista
  3. Meillä oliso myös samaisen tuolin hankinta edessä ja tuo hinta kyllä kirpaisee! Onneksi neidin isoisä lupasi auttaa maksussa:) ihanan suloinen rasmus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vaa edelleenkää käsitä tota hintaa.. ja kiitos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)