maanantai 24. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen päivä

Tänään aamu alkoi todella tehokkaasti. Rasmuksen aamupuuron syöttämisen (tai sen yrittämisen) jälkeen, tartuin samantien imurin varteen ja sainkin siivottua koko kodin. Yleensä laiskistun jossain vaiheessa siivoamista ja jätän sen vähän puolitiehen, mutta ihana auringonpaiste selvästi virkisti olotilaa ja sainkin kodin ihan puhtaaksi.



Yhden aikaan Rasmuksen fysioterapeutti tuli taas käymään ja Rasmus jaksoi yllättävän hyvin jumppailla, vaikkei ollutkaan nukkunut vielä päikkäreitään. Rassella tosin oli tänään (niinkuin eilenkin) jokin syömälakko menossa ja sen takia poika olikin vähän kärttyisä. Välillä Rasmuksen kanssa on näitä päiviä,kun hän ei vain yksinkertaisesti suostu syömään oikein mitään ja se sitten tietysti tekee pojan olosta huonomman. Onneksi nyt näinä parina päivänä kumminkin iltapuuron poika on syönyt ihan hyvin, ettei ole tarvinnut sen suuremmin huolestua.


Fyssarin lähdettyä Rasmus nukkui päikkärit, jonka jälkeen lähdimme moikkaamaan siskoani Satua. Kävimme kävelyllä nauttimassa auringonpaisteesta, mutta sitä huvia ei kauaa kestänyt, sillä päivä alkoi olla jo niin pitkällä, että aurinko alkoi painumaan pilveen. Vatsat kurnien suunnattiinkin sitten keskustaan ja käytiin Subwayssä syömässä leivät.



Illemmalla tultiin takaisin kotiin ja saatiin Satu vielä yökyläänkin. Rasse mielissään leikki isinsä kanssa sillä aikaa, kun me Satun kanssa jutskailtiin tärkeemmistä ja ei niin tärkeistä asioista. Nyt poika onkin jo unten mailla ja minä menen kanssa, sillä kunnon unet tulee tarpeeseen, että jaksaa taas huomenna touhuta. :)

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)