torstai 13. maaliskuuta 2014

Tiistain shoppailureissu

Tiistai-aamuna sovin siskoni Satun kanssa, että lähdetään shoppailemaan. Tarkoitus oli mennä jo monena aiempana päivänä, mutta syystä ja toisestakin se aina vain jäi. Päätin tällä kertaa lähteä bussilla liikenteeseen, ihan vain muuten vaan. Lähtiessä en vaivautunut edes katsomaan bussiaikatauluja, sillä ajattelin, että kuitenkin hukkaan ne muutamat minuutit, jolloin bussi menisi ihan varmasti ohi juuri ennen pysäkille saapumista. No, väärässä olin ja jouduimmekin odottelemaan pysäkillä ainakin lähemmäs puoli tuntia. Saatiinpahan ainakin raitista ilmaa.


Kyytiin päästessä tuli kyllä niin vanhat ajat mieleen. Vielä pari vuotta sitten kuljin bussilla ihan päivittäin, kaikkialle minne meninkään. Nykyään tuo on todella harvinaista. Olen Rassen kanssa tainnut kulkea sillä vain pari kertaa. Tuossa kyllä säästää sen, ettei parkkipaikkaa tarvitse etsiä, eikä maksella parkkimaksuja, vaikkakin bussi taitaa siltikin tulla kalliimmaksi.. Ei mitenkään kovin loogista..


Kevään saapumisesta iloisena vedin nahkatakin päälleni, eikä edes ollut mitenkään järin kylmä. En halua enää niitä pakkasia takas ollenkaan, vaikkakin se taitaa sääennusteiden perusteella olla aika turha toivo.



Keskustaan tullessa ensimmäisenä suunnattiin syömään, sillä nälkä kurni vatsassa jo pahemman kerran. Valittiin paikaksi ravintola nimeltä Food, jossa me Satun kanssa molemmat otettiin kanaleivät. Ja mehän tykättiin. Yleensä jostain syystä aina ajaudumme Amarilloon, mutta vaihtelu virkistää tässäkin asiassa.

Vatsat täynnä lähdimme kiertelemään kauppoja. Satun kanssa shoppailu vie minut kyllä ihan totaalisen perikatoon (vai mikähän se sana olikaan :D). Meikkipussia, kun piti päivittää, Satu ohjasi minut samantien vähän kalliimpien meikkien pariin, ja suositteli sieltä tuotteita. Oi ja voi, kun hirvittää vieläkin ajatella asiaa. Enkä tosiaankaan lähtenyt kaupasta pelkkien meikkien kanssa.


Tässä siis meikkisaldo. Luomiväripaletti on Maybellinen, enkä olisi edes oikeasti tarvinnut sitä, mutta noissa on ihan älyttömän kivat värit, ainakin omasta mielestäni. Rimmelin aurinkopuuteriin luotin taas varmaan kymmenennen kerran putkeen. Helena Rubinsteinin ripsiväriä en ole koskaan aiemmin koittanut, mutta osittain ostin sen ihan vain ulkonäkönsä puolesta. Tyhmää, tiedän. :D Isadoran eyelineriä Satu suositteli oikein lämpimästi ja luotan hänen makuunsa.



Sitten siirryimme hiustenhoitopuolelle. Tigin Bed Head-tuotteita olen halunnut koittaa jo pidempään, mutta nyt sain vasta aikaiseksi ostaa niitä. Nuo tulivat mukavasti ns. lahjapakkauksessa ja hieman halvemmaksi sen takia. Siinä on siis shampoo,hoitoaine ja tyvenkohottaja-suihke. Noita ponnareita taas on joka paikassa kehuttu ties kuinka paljon, joten olihan minunkin pakko saada omani. Mulla ei muuten tuu mieleen tosta puhelinlanka, vaan enemmänkin ne avainrenksut mitä lapsena pidettiin kaulassa. Muistatteko ne? :D


Sain myös vihdoin aikaiseksi ostettua Garnierin kasvorasvan. Iho alkaakin jo olemaan pahemman kerran kuiva. Vielä en ole kertaakaan koittanut tuota, en vain yksinkertaisesti muista rasvata ihoa, vaikka välillä sitä kiristääkin paljon. Kaupanpäälliseksi ostoksistani sain vielä kasvoille tarkoituten kuorintavoiteen. Sitäkään en ole vielä testannut, mutta jospa sitä huomenna sitten koittaisi. :)


Lopuksi vielä kuva Satu-kummin ostamasta myöhäisestä synttärilahjasta. Ihana body! Vielä tosin hetken liian suuri, mutta eiköhän se kesällä jo käy.

Mitäs piditte ostoksista? :)

4 kommenttia:

  1. No juu on tuo Isadoran rajauskynä aika ylihinnoteltu - Rimmelin rajausvärit taitaa olla noin 14 euroa halvempia.. :D Mutta mutta kyllä siitä on aina ilonen kun on panostanut kun sen näkee naamasta! :D
    Helena Rubinsteinin tuotteita käyttää isosiskoni, mielettömän hyviä. Joo toi on tosi kauniskin toi ripsari vieläpä, tytöillä on tarpeensa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin on aiemmin ollut ihan vaan seppälän eyeliner, joka maksoi vaan muutaman hassun euron niin toivon, että tossa sitten näkee jonkun eron. :D toivottavasti oon itekki tyytyväinen ripsariin. :)

      Poista
  2. oon huomannut yhden jutun, näitä sun postauksia on huomattavasti kivempi lukea tietokoneella. esim noi tuotteet (meikkikuva) ni ei ollu helppo kattoo kännyllä. siks ois kivempi et toi kuva ois esim lähenpää.:)) näkyis paremmin!
    ihania ostoksia muuten! argh, tulevatko ne pakkaset nyt taas!??!?! eiiiihh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mun pitääkin jatkossa koittaa ottaa sellasia kuvia lähempää. Tiiän itekki meinaa et jos jotain postauksen kuvia ei oikein nää ni se on ärsyttävää. Ja joo, pakkasetha ne sieltä tulee, en halua!

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)