maanantai 3. maaliskuuta 2014

Rasmuksen 1v synttärit

Meillä juhlittiin lauantaina Rasmuksen ensimmäisiä synttäreitä. Päätin tällä kertaa pitää juhlat ihan meidän kotona, kun nimiäiset yms. on pidetty aina äidillä. Pieni ongelma oli kuitenkin tilanpuute, sillä meidän kaksioon ei ihan järkyttävä määrä ihmisiä mahtunut. Sen takia kutsuinkin ihmisiä eri aikaan, joten juhlat kestivät kahdesta yhdeksään saakka. Synttärisankari ei malttanut nukkua kuin puoli tuntia koko aikana ja olikin illasta aika hermona.





Juhlissa oli eläinteema ja äitini olikin tehnyt kaikista leivoksista ja kakusta eläimiä. En itse halunnut mitään Disney-juttuja tai muutakaan satuhahmoja, vaikka niihin olisi löytänyt kaikki astiat ja muut todella helposti. Selailin monta kertaa eri sivustoja etsien eläinkuvioisia kertakäyttöastioita, enkä voinut ymmärtää, että niitä oli niin vaikea löytää.

Rasmuksen ekat maistelut kakusta
Äitini oli tehnyt myös Rasmukselle oman, maidottoman kakun. Rasmus maistoi kakkua ensimmäistä kertaa ikinä ja alkujärkytyksen jälkeen kakku upposi oikein loistavasti.





Vieraita meillä kävi siis kaikenkaikkiaan noin kolmisenkymmentä, joten Rasmus sai valtavasti lahjoja. Lahjaksi poika sai mm. rahaa, lahjakortteja, vaatteita ja leluja. Lempparilahjoja taisivat olla pikkuinen piano ja Lamazen Eddie elefantti. Itse alkaa leluista kuuluvat äänet jo jonkin verran kyllästyttää, mutta Rasmus vaan jaksaa kuunnella samoja biisejä uudelleen ja uudelleen.

pienin juhlavieras <3
Juhlat olivat tosi kivat, mutta toisaalta olen kyllä iloinen, että synttärit on tosiaan vain kerran vuodessa. Kiitos kaikille vieraille! <3

6 kommenttia:

  1. Mielettömät safkat synttäreillä! Ei tommosia monilla 1vee pojilla ole. =)
    Onko äitisi leivonta-alalla töissä vai vaan muuten ahkera leipuri?! (tiedätkö saako noita mistään tilattua?)
    Vinkki: Ei kannata sanoa lahjoista parhaimpia, voi olla huono jos vieraat lukevat blogia

    Terveiset Rasselle! Hyvää pian (toivottavasti) alkavaa kevättä sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Äidillä on leipomo, mutta en nyt osaa sanoo että saako noita tilattua. Mä mietin tota lempparilahjaa, että voiko siitä ns loukkaantua, mutta toisaalta ei Rasmus jaksa vielä keskittyä muihin kuin ääntä pitäviin leluihin ja nuo oli sellasia. Myöhemmin tietty voi olla ihan eri lahjat mitkä sitten alkaakin kiinnostaa. :) Hyvää kevättä sinnekkin ja toivotaan kovasti, että se alkaa pian! :)

      Poista
  2. Noi muffarit näytti ihan Nöpöltä! :D Varmasti oli ihanat juhlat ja sekä vieraat että sankari (ja äiti ja mummo) nauttivat. Ihanaa kevättä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi oli ihan kun nöpön pentuja. :D ja oli kyllä tosi ihanat juhlat! Hyvää kevättä sinnekin! :)

      Poista
  3. Ihania murkinoita :p tuli vesi kielelle! Tosi söpö Rasmus ja tuo pikkuvauveli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kelpais kyllä ittellekki tällä hetkellä tollaset eväät. :) ja onhan noi vauvelit aika söpöjä ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)