sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunday Funday

Viime yönä ei tullut paljon nukuttua. Rasmus itki vähintään puolen tunnin välein. Ravasin keittiössä lämmittämässä maitoa, hyssytin poikaa ja laitoin tuttia vähän väliä suuhun. En muista olisiko koskaan nukuttu ihan noin huonosti. Onneksi ystäväni Mirka oli meillä yökylässä ja otti aamulla Rasmuksen muutamaksi tunniksi olohuoneeseen, jotta minä sain nukkua edes vähän. Olo oli kyllä tuhat kertaa parempi nukuttuani edes sen muutaman tunnin putkeen.

töyhtöhyyppä <3
Iltapäivällä lähdin viemään Mirkaa kotiinsa ja hain siskoni Satun kyytiin ja menimme syömään Amarilloon. Ruoka oli taas niiin hyvää. Rasmuksen kanssa ravintolaan meneminen tosin alkaa nykyään olemaan vähän haastavaa. Pienempänä hän vain nukkui turvaistuimessaan, mutta nykyään saa kokoajan koittaa keksiä jotain virikettä ettei poika tylsistyi.



Syömisen jälkeen saimme Satun vielä illaksi kylään. Ollaan katseltu telkkaria ja leikitty Rasmuksen kanssa. Rasse onkin ihan mielissään kummitätinsä sylissä. <3



Tällainen oli meidän mukava sunnuntai-päivä. Vielä odotellaan Rasmuksen isiä saapuvaksi ja loppuilta meneekin vain löhöillessä kotona.

Ps. Rasmus oppi eilen istumaan ilman tukea! Tietysti kaatuilua on vielä, mutta monen monta minuuttia istua tönötetään jo yksinään. Äiti on taas niin ylpeä. <3


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)