tiistai 25. helmikuuta 2014

Great Weekend

Meillä oli oikein hauska viikonloppu. Perjantaina lompsin aamusta parturiin värjäyttämään ja leikkaamaan hiukseni. En muista milloin olen viimeksi parturin penkissä istuskellut ja se olikin todella rentouttavaa. Rasmus oli sen aikaa isinsä kanssa kotona ja hyvin niilläkin oli mennyt sillä aikaa. Rasse oli nukkunut puoli yhteentoista asti. Tietenkin silloin, kun minun on pitänyt muista syistä herätä paljon aiemmin. Parturin jälkeen nähtiin kavereita ja hengailtiin kotona. Rasmuksen päivän kohokohta taisi olla se, kun hän pääsi kylpyyn polskimaan. :)


Lauantaina meillä oli siitä erikoinen päivä, että lähdimme juhlimaan kummityttöni ristiäisiä Saarijärvelle. Edellisenä iltana huomasin, että korkokenkäni alkavat lonksua sukkahousut jalassa ja aamupäivällä pitikin juoksennella keskustassa etsimässä niihin lappusia, jotka pitäisivät jalat hyvin kengissä. Ne löytyi onneksi heti ensimmäisestä paikasta, mistä niitä lähdinkin etsimään. Samalla piti ostaa Rasselle maitoa ja sen etsiminen olikin vähän hankalampi juttu. Keskustan neljästä apteekista vasta viimeisestä löytyi Rasmukselle sopivaa maitoa ja sen takia meillä tulikin melkoinen kiire. Asiaa ei yhtään auttanut se, että kaikki tiet olivat ihan loskassa ja osittain myös jäässä, niin jouduin ajelemaan hyvinkin varovasti. Perille päästiin kuitenkin ehjinä ja vieläpä ajoissa.

<3
Ristiäiset olivat mukavat. Pikkuprinsessa oli oikein suloinen ja sai oikein kauniin nimen. Rasmuskin oli tohkeissaan pikkutytöstä ja innostuikin repimään toisen mekkoa ihan tosissaan. Juhlien jälkeen meillä oli vielä se tunnin matka kotiin. Se meni kuitenkin ihan leppoisasti, sillä Rasse söi juuri ennen lähtöä ja nukkui koko paluumatkan. Itselleni olisi myös kelvannut kotiin tullessa pikku päikkärit, mutta tottakai poika oli ihan virkeimmillään perillä.


Sunnuntai meni vastapainoksi ihan vain perheen kanssa kotona löhöillen. Tilattiin ruoatkin kotiovelle ja katseltiin telkkaria lähestulkoon koko päivä. Rasmus otti myös todella rennosti, eikä jaksanutkaan kitistä oikeastaan mistään. Poika leikkikin hyvät tovit itsekseen lattialla. 


Ensi viikolla meillä on taas juhlan aihetta, sillä lauantaina Rasmus täyttää vuoden! En voi millään uskoa, että kohta on vuosi siitä, kun pieni mies on tähän maailmaan syntynyt! Juhlajärjestelyt ovat kovassa vauhdissa ja hommat ovatkin aika hyvin hanskassa. Ennen juhlia pitää vielä tietysti siivoilla ja muutama juttu järjestellä, mutta hyvin on tällä kertaa asiat hoidossa jo hyvissä ajoin. :)

6 kommenttia:

  1. Ikävä Rassee. <3 t Satu

    VastaaPoista
  2. Voisitko laittaa seuraavaan postaukseen kuvan niistä hiuksista?:) mutta ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ajattelin itseasiassa tehdä ihan hiuspostauksen tässä jahka ennätän. :) ja kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)