torstai 20. helmikuuta 2014

Rasmuksen välikausivaatteet

Olen nähnyt jo monissa blogeissa juttuja välikausivaatteista, niin ajattelin nyt kuvata sitten Rasmuksen kevään ulkovaatteet ja esitellä ne teille. En oikein ole perehtynyt lasten ulkovaatteiden erinnäisistä ominaisuuksista, mutta vielä tänä keväänä Rasmus ei varmastikkaan tule kävelemään taikka muutenkaan liikkumaan ihan hirveästi, niin vaatteiden ei oikeastaan tarvitse pitää vettä taikka edes kestää kulutusta. Suurimmaksi osaksi Rasse kuitenkin tulee pihalla olemaan rattaissa.


Nämä kaksi takkia ovat Mini Rodinin. Punaisessa takissa on ohut toppaus, mutta luulen sen käyvän vielä vähän myöhemminkin keväällä. Keltainen takki on taas sitten ihan kevättakki ohuella vuorella, enkä malta odottaa, että pääsen sen Rasmuksen päälle pukemaan!


Tästä Mini Rodinin haalarista tykkään ihan älyttömästi. Se sopii kyllä paikkaan kuin paikkaan. Näillä plussakeleilläkin se on jo toiminut villapuvun kanssa autoillessa, eikä poika ole yhtään kylmissään ollut. Toivottavasti puku menee koko kevään, sillä niska-haara mitassa ei ole paljoa enää kasvunvaraa.


Vasemmalla on Polarn O Pyretin windfleece, joka olikin käytössä jo syksyllä, mutta menee varmasti vielä koko kevään. Tuo puku on kyllä tosiaan todella reilu. Rasmus on tällä hetkellä jotain 65cm ja tuo haalari on kokoa 68cm ja vieläkin ihan reilu. Oikealla puolella on äitiyspakkauksesta tullut vanuhaalari, joka on vielä reilumpi, mutta vaunuillessa se ei haittaa, sillä siinäkin on käännettävät hihat ja lahkeet, mitkä myös tuossa toisessakin haalarissa on.


Windfleece-takin ostin kanssa jo viime syksynä ja sitä tuli jo silloin käytettyä muutama kerta, mutta menee kyllä vieläkin oikein hyvin. Löysin tuon muutamalla eurolla kirpputorilta, mutta alunperin se on Kappahlista.

h&m

Mini Rodini - Me&I

Me&I - Kivat
Pipoja on tullut hamstrattua jos sun vaikka minkälaista, mutta vielä varmaan käyn ostamassa pari ihan ohkaista pipoa jostain, sillä noista pipoista vain pari ovat ihan ohuita ja loput ovatkin jonkun verran paksumpia. Osaa tuli pidettyä talvellakin, koska toppapukujen huput lämmittivät jo paljon itsessään.


Ja viimeisenä vielä kevät kengät. Rasmushan ei kenkiä tarvitsisi, kun ei kumminkaan vielä kävele, mutta nämä hän sai tuliaisiksi kavereiltani Amerikasta. Ja ovathan ne niin söpöt, etenkin mustan haalarin kanssa, että niitä on tullut pidettyä jo muutaman kerran ja keväällä varmasti enemmänkin. Rasmukselle oli myös toiset todella söpöt kengät, mutta tänään sovitin niitä hänelle ja pojan jalka olikin kasvanut niin paljon etteivät ne menneet alkuunkaan jalkaan.

Tällaisia vaatteita Rasmuksella on kevääksi. Eiköhän näillä pärjäillä koko kevät. Lopuksi vielä kuva kevät-Rassesta. :)


4 kommenttia:

  1. Mielettömän söpö toi oranssi pipo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin. Rasse sai sen tädiltään lahjaks ja tuo on just ihanan tollanen lapsellinen. :)

      Poista
  2. Toi keltanen takki on ihana!! Mut litä eikö niket enää mahu?? Vitsin jättiläinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin. Tulis jos sellaset kelit et tolla tarkenis! Ja joo niket on auttamatta liian pienet. Mua vähä masentaa ku ei menny koko keväänä. Minkäs tolle jättijalalle mahtaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)