torstai 20. helmikuuta 2014

Kevättä kotiin

Voi että miten odotankaan kevättä! Sitä, että kaikki lumet sulavat pois ja voi vain vetäistä nahkatakin päälle miettimättä tarkeneeko sillä. Ja tietenkin sitä, että aurinko paistaa enemmän. Täälläpäin, kun sitä ei ole tainnutkaan hetkeen taas näkyä.. Mutta itse kun ei kuitenkaan muuta voi tehdä kuin odottaa tuota tapahtuvaksi, päätin sisustaa kotia hieman keväisempään ilmeeseen. 

Tilasin hm:ltä paketin, joka sisälsi muutamia keväisiä sisustusjuttuja. Tilaus ei kyllä mennyt ihan nappiin. Ensinnäkin paketin toimituksessa kesti melkoisen kauan ja sitten paketin saatuani, tuotteet eivät olleetkaan ihan sitä mitä olin kuvitellut.


Paketista saapui maljakko, johon kuvittelin jo tilatessani ostavani keltaisia tulppaaneita. No, maljakko oli melko paljon pienempi, mitä olin kuvitellut, mutta mielestäni kuitenkin ihan kiva. Tällä hetkellä nuo tulppaanit ovatkin jo auenneet ihanasti. En ymmärrä, miten voin olla niin iloinen yhistä kukista pöydällä. Ennen ajattelin vain kukkien olevan turhia, kun kuolevat kuitenkin. Ehkä minusta tosiaan on tulossa aikuinen. ;)


Olkkariin tilasin pari keltaista tyynynpäällistä niiden sinisten ja mustavalkoraidallisten tilalle. Keittiökin sai keväisempää ilmettä kukkien lisäksi uudella matolla. Minusta nuo näyttivät netissä ihan kirkkaankeltaisilta, mutta paketin saapuessa huomasinkin niiden olevan enemmänkin sinapinkeltaiset. Jossain valossa ne näyttävät jopa limenvihreältä. Olisin mielummin ottanut ne ihan kirkkaankeltaisena, mutta tällä hetkellä tuo sävy alkaa jo miellyttää silmää. Olen sisustuksen kanssa muutenkin tosi nirso värien suhteen, sillä kyllästyn niihin tosi helposti. Toisaalta kuitenkin vaihtelu virkistää ja jos nuo nyt alkavatkin kyllästyttää, niin saahan ne aina vaihdettua. :)

Onko teillä jo mielet keväässä? :)



6 kommenttia:

  1. Täälläkin on kotia alettu jo sisustaa pirteämpään ilmeeseen! Iloista kevään odotusta sinulle ja Rasmukselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä kummasti piristää mieltä. Kiitos, samoin sulle! :)

      Poista
  2. Voitko hintoja yhtään sanoa? Oliks noit muissa väreissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto oli parisen kymppiä muistaakseni ja löyty myös mustavalkoisena ja sitten tyynynpäälliset oli jotain 8e kappale. Niitä oli aika monessa värissä. :)

      Poista
  3. Ihanan näkönen tuo matto! Tää postaus piristi ja aloin itekki laittaa kämppää kodikkaammaks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) keväthän alkaaki virallisesti jo tällä viikolla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)