sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uusia treenivaatteita

Minusta on niin ihanaa, että olen saanut kauan kadoksissa olleen sali-innon takaisin! Ei tarvitse joka kerta pakottaa itseään salille, mitä vielä muutama viikko sitten tein. Sen kunniaksi päätin käydä ostamassa itselleni uusia treenivaatteita. Oikeastaan tarkoitus oli löytää lähinnä joku kiva paita salille, mutta kaupasta lähti kuitenkin mukaan muutakin..



Keltainen toppi hyppäsi silmiini samantien kauppaan astellessani. Minulla on aiemmin ollut aina vain pinkkiä ja mustaa treenikamppeissa niin keltainen tuo kyllä mukavaa vaihtelua niihin. Toppi ainakin sovittaessa vaikutti oikein hyvältä ja plussana siinä on vielä kiinni olevat urheiluliivit, joten niitä ei erikseen tarvitse. Pikkujuttu, mutta kiva sellainen. Topin kaveriksi löysin Niken mustat pitkät perushousut. Housuja minulta entuudestaan löytyi yhdet pitkät ja yhdet vähän lyhyemmät, mutta vanhoissa pitkissä salihousuissani oli ongelmana se,että niiden vyötäröllä menevä naru ja resori painavat ikävästi selkää esim vatsoja tms. tehdessä. Noissa ei ole mitään ylimääräisyyksiä, joten sitä ongelmaa ei ainakaan pitäisi olla. :)


Ja sitten vielä nämä kengät! En oikeastaan olisi tarvinnut uusia kenkiä lainkaan, sillä minulla on entuudestaan hyvät salikengät,joskin monta vuotta palvelleet, mutta vieläkin oikein hyvät. Nämä vain olivat justiinsa täydelliset! Ihanan pirteät ja tosi kevyet (sekä sopivat uuteen paitaani ;)). Myyjä kertoi näistä pitkät tarinat, että miten näiden pitäisi edesauttaa jalkojen pieniä lihaksiakin toimimaan ja muutenkin kehui oikein loistaviksi, enkä kyllä epäilekään, että olisivat huonot. Treenatessahan sen lopulta vasta tietää..

Nyt alankin pakkaamaan tavaroita kasaan ja lähden heittämään Rasmusta mummolle hoitoon siksi aikaa, kun minä suuntaan salille testaamaan uudet kamppeet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)