torstai 13. helmikuuta 2014

Busy Days

Viime päivinä on ollut kiireistä. Meillä on ollut paljon enemmän ohjelmaa mitä yleensä. Toissapäivänä aamu alkoi aikaisin, sillä minun piti kiirehtiä omiin verikokeisiin terveyskeskukseen. Minun piti koetta varten paastota edellisestä alkuillasta, ja aamulla oli tosissaan nälkä! Onneksi pääsimme vähän jonojen ohi, koska Rasmus oli mukana. Hoitaja tajusi, ettei pienen lapsen kanssa voi tuntikausia odotella.


Kotiin palatessa tein ison aamupalan ja nautin sen Rasmuksen touhuillessa vieressä. Parisen tuntia vierähti Rasmuksen kanssa leikkiessä ja sen jälkeen pakattiin kamppeet ja lähdettiin kohti kuntosalia. Rasmus jäi ensimmäistä kertaa salin lapsiparkkiin, jota vähän jännitin etukäteen. Hoitajat vaikuttivat kuitenkin tosi mukavilta ja lappusten täyttämisen jälkeen pääsin itse jumppailemaan. Kävin tunnin treenin, ensin puolen tunnin aerobicin ja sen jälkeen toisen puolituntisen fitball- nimisessä jumpassa, joka oli lihaskuntotunti ison jumppapallon kanssa. Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä jumpassa ja oli sen verran kiva, mutta tehokas tunti ,että aion kyllä mennä uudelleen.


Salin jälkeen käytiin Jennan kanssa hakemassa salaatit mukaan ja mentiin meille. Syömisen jälkeen päätettiin tehdä kunnon siivous, kun Rassekin viihtyi hyvin yksinään lattialla. No, alku alkoi lupaavasti ja molemmat olivat täydessä touhussa, mutta yhtäkkiä huomattiin vain istuvamme sohvalla juttelemassa ja kattomassa telkkaria, eikä siitä siivoomisesta enään mitään tullut. Jenna lähti vasta ihan iltamyöhään meiltä, ja meninkin siitä suorilta nukkumaan.


Eilen aamuna fysioterapeutti tuli jo yhdeksän aikaan aamulla, mikä ei ollut kovin hyvä juttu Rasmuksen mielestä. Rasse tykkää lähteä ensimmäisille päikkäreilleen melko pian aamupalan jälkeen ja olikin ihan väsynyt fyssarin ollessa paikalla. Ensimmäinen vartti meni ihan hyvin, mutta sitten alkoi väsymyskitinä, jonka takia päätimme päästää Rasmuksen päikkäreilleen. Poika simahtikin ihan samantien sänkyyn päästyään. Puolen tunnin päästä pinnasängystä alkoi kuitenkin kuulua iloista puhetta ja siellä poika oli ihan virkeimmillään. Siitä sitten lähdettiinkin samantien keskustaan moikkaamaan siskoani Satua ja hänen kaveriaan. Keskustassa tuli pyörittyä monen monta tuntia. Ei kuitenkaan ollut ihan turha reissu, sillä sain aikaiseksi  ostettua kummitytölleni ristiäislahjan, sekä käytyä ottamassa passikuvat minusta ja Rassesta. Oma passini meni jonkin aikaa sitten vanhaksi ja Rasmuksella ei vielä olekaan passia ja kesällä niitä kuitenkin tarvitaan.

<3
Keskustasta suunnattiin suoraan Rasmuksen isin luo oleskelemaan. Rassen isin puolen isovanhemmatkin tulivat katsomaan poikaa, joka esittelikin iloisesti uusia taitojaan. Ja lähetti (tai mikä se on nimeltään) toi myös tilaamani Mini Rodinin paketin! Voi että miten olin iloinen! 




Heti, kun näin Mini Rodinin uuden malliston, ihastuin noihin kirahveihin. Tuo takkikin on mielestäni niiiin söpö. Arvoin vähän raidallisen takin ja puvun välillä tilatessani, mutta päädyin takkiin, kun luin, että puvun mittasuhteet olisivat olleet paremmat pitkajalkaiselle, lyhytselkäiselle lapselle. Rasmus taas on enemmänkin toistepäin. Takki on vielä reilu, mutta uskon, että keväällä kuitenkin ihan hyvä. 

Sitten taas takaisin meidän päiviin.. Tänään aamu alkoi vauvajumpalla, jonka jälkeen kävin taas kahvilalla syömässä salaatin. Siinä istuskellessa aloin miettimään, että jotain on nyt unohtunut ja muistinkin, että Rasmuksella oli rokote-aika sairaalalla. Siinä sitten tulikin melkoinen kiire, mutta oikeaan aikaan oltiin kumminkin paikalla. Rasmus sai siis rs-virus rokotteen, jota tarjotaan mm. pikkukeskosille ja muille, joilla on hengityksen kanssa ollut jotain ongelmaa. Sen saatua, lähdimme takaisin kotiin ja loppupäivän aattelin vain olla kotona. Alkaa taas vähän olemaan univelkaakin (jonka takia tämä postauskin voi olla hieman sekava), tosin omasta syystä, kun ei osaa mennä ajoissa yöunille. 

Nyt menenkin tästä koneelta tuon pikku palleron kanssa leikkimään! 


2 kommenttia:

  1. Kivan värisiä nuo mini rodinin vaatteet mitä olit tilannut! Varsinkin toi takki on varmasti tosi ihana keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nii munkin mielestä. Keltanen sopii jotenkin tosi hyvin kevääseen, ihanan pirteä väri. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)