torstai 25. kesäkuuta 2015

Tuparijuttuja ja ylpeä äiti

Ajattelin pikaisesti tulla kirjottelemaan vähän kuulumisia, kun Rasmus on päikkäreillä. Meidän oli tarkoitus lähteä kipaisemaan kahvilassa ja kaupassa, mutta Rasse päätti toisin ja meni nukahtamaan. Mennään sitten, kun poitsu herää. Se onkin parempi idea, kuin väsyneen lapsen kanssa meneminen. Ne kiukuttelut.. 


Meillä on tänään (ja huomenna) pienimuotoiset tuparikahvittelut ja eilen leivottiinkin mieheni kanssa sitä varten pätkis-kakku. Se on ainut kakku, minkä osaan (jotenkuten) tehdä, mutta mitä parhaimman makuinen! Mutta kun kaksi ihan leivontataidotonta ihmistä alkaa yhdessä kakun tekoon, siinä vain hermot kiristyy. Kumpikaan ei oikein tiennyt mitä piti tehdä ja se aiheuttikin melkein riidan, haha. Kakku on yön yli ollut hyytymässä jääkaapissa ja onnistumisesta ei siis ole mitään takeita. Ainakin ihan hyvältä se näyttää :D. 


Koska kakun tekemisessä oli jo ihan tarpeeksi haastetta, haen muut tarjottavat sitten kahvilasta. Muutenkin tekemistä tänään riittää ilman mitään leipomisia. Pitäisi siivoilla, silittää makkarin verhot ja laittaa ikkunaan, meikkailla, käydä hakemassa sitä tarjottavaa ja vielä hoitaa Rasmusta siinä sivussa, niin pakostihan tässä kiire tulee. Tietty tälläkin hetkellä voisin tehdä jotain järkevämpää (esim. siivota), mutta mielummin tulin nyt kirjoittelemaan tätä postausta. Sitäpaitsi kiireessä olen paljon tehokkaampi! Siivoaminen sujuu paaaljon nopeampaa, kun tietää vieraiden saapuvan hetkenä minä hyvänsä.


Viimeiset pari päivää ovat olleet aika mukavia, sillä Rasmus on vihdoin yli kuukauden tauon jälkeen alkanut kävelemään kärryn kanssa. Eilenkin tuo poitsu ravasi olkkari-eteinen väliä kymmeniä kertoja, aivan innoissaan. Vaikka fyssari sanoi, ettei se taito mihinkään ollut kadonnut, niin alkoi jo usko loppumaan, kun ei Rassea saanut kävelemään millään pitkään aikaan. Nyt olenkin superonnellinen, että tuo poika taas näytti miten sitä kävellään. Täällä on siis tälläkin hetkellä äiti tosi ylpeä pojastaan. 


Nyt pitääkin tosissaan alkaa toimimaan ja laittamaan tätä kämppää kuntoon. Pakko oli vain välissä tulla kehumaan Rassea ja kertomaan vähän muitakin kuulumisia :).

6 kommenttia:

  1. Miten voi olla noin söpö <3<3

    VastaaPoista
  2. Ihana <3. Haluisin tulla tupareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 No pitää jotkut tuparit pitää sullekki sit, kun tuut. Toisinsanoen herkutellaan vaan jotakin täällä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)