maanantai 15. kesäkuuta 2015

Pienimmän siskon rippijuhlat

Muistan, kun viime vuonna kirjottelin pikkusiskoni rippijuhlista ja totesin, kuinka aika menee nopeasti. Silloin ajattelin, että onneksi on vielä pikku-Annan juhlat edessä. No niin nekin vaan on nyt juhlittu. Anna on nuorin meistä viidestä sisaruksesta ja onkin ollut aina perheen vauva. On vaikea käsittää, että nyt hänkin pääsi ripille (sanotaanko se noin?), eikä olekaan mikään vauva. Annalla oli ihanat juhlat, vaikka alun lämpönen ja aurinkoinen sää muuttuikin vesisateeksi.

Tälläiset perhejuhlat on siitä kivoja, että pääsee näkemään sukulaisia, joita ei muuten hirveästi ole tullut nähtyä. Meillä on iso suku, eikä mitenkään kaikki voi aina olla paikalla. Sen lisäksi kaikki asuvat niin ympäri Suomea, ettei tule kyläiltyä sukulaisten luona, kuten haluaisi. Harmi vain, ettei isosiskoni päässyt mukaan juhlimaan, hän kun asustelee tällä hetkellä Australiassa. Hengessä oltiin mukana sielläkin päin, sillä hän sai whatsappin välityksellä paljon kuvia juhlien aikana.

Niinkuin olenkin joskus kertonut, niin äitini omistaa leipomon, jonka takia tarjottavat aina onkin mitä parhaimmat. Annalle oli yllätyksenä tehty superkiva "Chanelin" kakku. Hauska idea mielestäni. Juhlat olivat kaikin puolin oikein onnistuneet ja kuvia tuli otettua paljon. Koska kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä niitä pikkupläjäys :).

















Oletteko te päässeet joihinkin juhliin tänä kesänä? Meille nämä olivat ekat ja ainoat kesän juhlat. Tänä vuonna kun ei ollut mitään valmistujaisia/lakkiaisia läheisillä.

12 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia oot taas räpsinyt!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näkösiä kakkuja ja muita herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mustakin ihanan näkösiä ja hyviltä maistuikin! :)

      Poista
  3. Nolo ihanus nöpö ♥

    VastaaPoista
  4. Hei, pieni korjaus taalta Australiasta. Syyskuuta ei varmaan lasketa enaa kesaksi, mutta valmistujaisia sillon juhlitaan joka tapauksessa. Mekkoa voi siis hyvin alkaa jo valita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarkotinkin, ettei kesälle oo juhlia eikä kukaan tossa alkukesästä valmistunut :) Kohta taas pitää alkaa stressaa asusta :D

      Poista
  5. ihana nöpö ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)