sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Meillä oli tosi hauska juhannus. Torstaina vietiin Rasmus mieheni vanhemmille yökylään ja kutsuimme kavereita meille viettämään iltaa. Ilta oli hauska ja päätettiin jatkaa baariin asti. Nykyään olen ollut vain niin väsynyt illalla, etten ole varmaan mitään parasta seuraa illanvietoissa :D. Rytmi vain on sellainen, että jo puolen yön aikaan olen ihan valmis nukkumaan. Kotiin palattiin kuitenkin vasta kolmen aikaan ja onneksi aamulla sai sitten nukkua pitkään. Rasmusta lähdettiin hakemaan iltapäivällä ja ajettiinkin siitä suoraan äitini luokse.

Perjantai ja lauantaiaamu vietettiin äitini luona. Tosin minun, mieheni ja Rasmuksen lisäksi siellä oli vain yksi siskoni. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä meillä oli oikein kiva niinkin. Grillattiin hyvät ruoat ja tuntuu, että vieläkin on siitä syömisestä ähky! Grillailun jälkeen lämmitettiin palju ja illalla Rasmuksen alettua nukkumaan oleskeltiin siellä. En koskaan aiemmin olekaan ollut paljussa, vaikka äidilläni sellainen on ollut jo parisen vuotta. En tiedä miksi, se nimittäin oli tosi kivaa! Varmaan vielä kivempaa talven pakkasilla! Pitääkin talvella käydä uudestaan.



Iltaa jatkettiin katsomalla yhtä lempparisarjaani, nimeltään Orange is the new black. Kaikki tuntuu tykkäävän siitä, enkä kyllä ihmettele. Sarjan tullessa (ehkä pari vuotta sitten?), katsoin ensimmäisen kauden, mutta koska en muistanut siitä juuri mitään, eikä mieheni ollut sarjaa aiemmin katsonut, aloitettiin ihan ensimmäisestä jaksosta. Onpahan nyt monen moneksi illaksi tekemistä. Juuri siitä syystä tykkäänkin sarjoista enemmän kuin leffoista, kun ei tarvitse joka ilta miettiä mitä katsoisi.


Lauantaina lähdettiin hyvissä ajoin kotiin, sillä olin unohtanut ottaa lääkkeeni mukaan. Minun pitää ottaa lääke joka aamu suurinpiirtein samaan aikaan. Inhottava unohdus siis. Kotona hengähdettiin hetki ja jatkettiin sitten matkaa mieheni vanhemmille. Siellä taas grillailtiin. Voi hyvänen aika, miten onkaan tullut syötyä viime päivien aikana! Melkein alkaa tulemaan jo grilliruoat korvista ulos. Onko muilla sama tilanne jo nyt?


Illasta palailtiin kotiin ja oltiin ihan rennosti. Rasmuksen mentyä nukkumaan, jatkettiin taas ohjelman katsomista. Tämä sunnuntaipäivä ollaankin oltu vain kotona. Harmi, että juhannukseksi sattui niin huonot säät. Olisin mielelläni viettänyt aikaa enemmän pihalla, ellei olisi satanut kokoajan. Tänään näyttäisi säätiedotus siltä, ettei välttämättä sada, joten voipi olla, että Rasmuksen herättyä päikkäreiltä, suunnataan pihalle. Harmittaa vain, että keskikesän juhla on juhlittu, eikä ainuttakaan hellepäivää ole ollut. Tai edes lähelle sitä! Toivottavasti säät tästä pian paranisi ja loppukesä olisi ihanan lämmin. 

Kuvia juhannuksesta tuli otettua harmittavan vähän, mutta ei voi mitään.. Miten teillä meni juhannus? Mitä teitte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)