torstai 18. kesäkuuta 2015

Uuden kodin olohuone

Meidän kodissa lempparihuoneeni on ehdottomasti olohuone. Siitä saatiin jotenkin tosi meidän näköinen ja olohuoneessa me myös vietetään aikaa eniten. Alunperin puhuin, että haluan uuden maton ja sen sainkin. Olen ihan supertyytyväinen siihen! Mutta sen lisäksi huomattiin, että uudessa asunnossa huoneet ovat paljon korkeampia ja näinollen verhot jäivät liian lyhyiksi. Käytiin valitsemassa mieleinen kangas ja teetettiin niistä sitten sopivan kokoiset verhot. Tykkään niistäkin! Ja ihan kun siinä ei olisi ollut tarpeeksi rahanmenoa, niin päätin haluta uudet sohvatyynytkin. Ne tuli tilattua H&M:ltä ja nyt en voi kuin ihastella huonetta. Ei tämä varmasti kaikkien mieleen ole, mutta juuri täydellinen meille. 

Niinkuin olen aiemminkin kertonut, niin meidän koti on todella avara. Eteinen, keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa. Ikkunat ovat myös isot, mikä tuo välillä jopa liikaa aurinkoa kotiin. Siksi normiverhojen lisäksi hommasimme bambuverhot estämään enimmän auringonpaisteen. Eipä sillä, että sitä aurinkoa pitkään aikaan olisi edes näkynyt.. 

Sisustuksessa tykkään siitä, että tavaroita on, mutta ei liikaa. Jos niitä taas on liian vähän, on se jotenkin kolkkoa. Joillain on joku tietty sisustustyyli, mitä noudattaa täysin, mutta itse pidän niin monesta eri tyylistä, etten tiedä mitä oikein haluaisin sitten lopulta. En edes tiedä mihinkä kategoriaan kotimme sisustus kuuluu, mutta eipä sillä kait niin väliä. Pääasia on, että on itse tyytyväinen ja sitä ehdottomasti olen! Mitäs pidätte? :)












8 kommenttia:

  1. Ihana ♡ ps oisko aika päivittää banneria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ois todellakin! Asia on pyöriny mielessä useamman kerran,kun oon jotain postausta tullut kirjottamaan. Oon vaa nii huono edelleenkin tän sivun kanssa, etten osaa ilman apua. Pitää siis ootella, et joku kaveri neuvois :D

      Poista
  2. Ihana, niin koti! Tulen tekemaan tupatarkastuksen heti heinakuun lopussa :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kaunis koti teillä!! :)

    VastaaPoista
  4. En ihmettele että olohuone on lempparipaikka, onhan se todella kaunis! :) kivat värit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)