perjantai 26. kesäkuuta 2015

Rassen päivän asu nro 6

Tänään me ei poistuta kotoa yhtään mihinkään, joten päivän asu on sellainen, mitä nyt päälle tuli ensimmäiseksi Rasselle valkkailtua. Ei tarvinnut miettiä säätä tai mitään muutakaan sellaista. Rasmuksella on vaiheita milloin mikäkin vaatekappale ärsyttää. Tällä hetkellä niitä onkin melkoinen lista. Nyt siis Rassella on menossa "vihaan kenkiä-sukkia-hattuja-housuja"-vaihe, eikä se ole mukavaa. Kotona annan näille periksi, mutta jonnekin lähtiessä Rasmuksen mielipidettä ei kuunnella. Eihän hän ymmärrä, ettei tuolla ensinnäkään tarkene paljain varpain, eikä julkisilla paikoilla ole tapana kulkea ilman housuja. Tämä housujen vihaus ei kuitenkaan koske shortseja, joten niitä on nyt ollut Rasmuksen päällä monenakin päivänä kotona.




Mua muuten ärsyttää tosi paljon se, ettei Rasmuksen koossa (74 tai 80) tahdo löytyä perus trikoopaitoja juuri ollenkaan! Tai onhan niitä sinänsä vaikka minkälaisia, mutta ei tuollaisia peruspaitoja, jotka ovat ns. napakkaa trikoota. En tykkää niistä toisenlaisista matskuista, kun ne eivät Rassen päälle tahdo istua ja muutenkin lörpähtävät ihan muodottomiksi hetken käytön jälkeen. Tämä pallokuvioinen paita on Lindexiltä ja samaa matskua siellä oli vain tuota ja vaaleanpunapalloista paitaa, jota en Rasmukselle halua. Tuon pallopaidan lisäksi olen löytänyt valkoisen paidan H&M:ltä, mutta siihen ne jää. Ja joka ikinen kerta olen kaikissa vaatekaupoissa etsinyt niitä! Jos joku siis sattuu tietämään mistä sellaisia perustrikoopaitoja (74-80cm) löytää niin kerro ihmeessä! Eihän tämä maailmaa kaada, mutta ärsyttää vain. Luulisi ettei olisi vaikea löytää vaikka ihan vaan yksivärisiä perustrikoopaitoja, mutta näköjään on.

Mitäs pidätte asusta? Ja hei, onko jotain postaustoiveita? Mielelläni niitä kuuntelen ja tekisin :).

8 kommenttia:

  1. Söpö <3 ja tuo pömppis <3_<3
    Postausideani on tylsä, lisää päivänasuja, ehkä ulkoilukin!? :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei oo tylsä ollenkaan. Koitan kuvailla asuja enemmän. Yleensä on päivän asussa ollut myös ulkovaatteet, mutta tässä ei ulos menty. :)

      Poista
  2. Meillä on just niitä napakoita trikoopaitoja hennesiltä paljon. Mustia ja harmaita lähinnä :)

    Mua kiinnostais postaus teidän päivästä ja Rassen lemppariruuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko siis mennä hennesiltä kattoo vielä uudemman kerran! Meidän päivä-postaus tulossa siis jossain vaiheessa. Ja jonkinlaisen ruokapostauksen Rassen ruuista voin tehdä. Kiitti ideoista :)

      Poista
  3. Itse olen ihan myös yrittänyt omalle tytölle metsästää perus trikoopaitoja tuossa koossa, mutta en myöskään ole löytänyt! 1vuotias neiti kyseessä ja bodyt ei enään ole niin "ajankohtaisia" meillä joten perus paidat olisi hyviä mutta tosi suppeesti niitä näkyy olevan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä bodeja löytys aina paljon enemmän, mutten itekkään tykkää niitä oikein Rasselle enää pukea. Vinkkailen täällä blogissa, jos satun löytämään jostain :)

      Poista
  4. Meillä on ihan sama ongelma, eli peruspaitoja (eikä aina housujakaan) meinaa löytyä mistään kohtuuhinnalla. Yli kymppiä en ihan hevillä maksa yhdestä trikoopaidasta. Meidän Lindexillä ja H&M:llä on vasta 92 cm lähtien vähän enemmän valinnanvaraa, mutta juurikin koot 74-86 cm ovat vähän tällaisia väliinputoajia. Poika on vielä niin hoikka pituuteensa nähden (82 cm/9,5 kg kuukausi sitten 1,5-vuotisneuvolassa), joten sekin tuottaa lisähaasteita, kun housut tippuu jalasta... Mut hyvältähän tuo Rassen lookki näyttää! :)

    Löysin vasta blogisi, täytyy kahlata läpi, kun meillä on vähän samanlaista touhua pojan kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos vähän isompi ois niin löytys heti paljon enemmän kaikkea vaatetta. Eikä tosiaan perusvaatteista viitsis maksaa kohtuuttomasti. Rasmuksella sama, että housut putoilee aina. Hoikille lapsille tahtoo löytyä huonosti sopivia housuja..

      Kiva,kun löysit blogin ja kiitos kommentista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)