perjantai 20. helmikuuta 2015

Tekemistä kotipäiviin

Meillä on nyt sairasteltu viime aikoina melkolailla, siispä päiviä täällä neljän seinän sisällä on kertynyt ihan tarpeeksi. Monesti me Rasmuksen kanssa liikutaan päivisin johonkin suuntaan; kaupungille, ulos tai ihan vaikka vain ruokakauppaan. Nyt kun pikkuinen on keuhkokuumeessa, ei häntä tietenkään ole viitsinyt viedä mihinkään kotoa, joten tekemistä täällä on joutunut keksimällä keksimään. 

Päivittäin leikeissä on mukana nykyään duplot, joidenka ideaa Rasmus ei ihan vielä ymmärrä. Hänen mielestään hauskinta on ottaa palikoita laatikosta ja viskellä ympäri kämppää. Olen itse vieressä rakennellut erilaisia torneja, jotka nekin saavat saman kohtelun Rasselta ja lentävät mahdollisimman kauas. Nyt saatiin kuitenkin vähän uutta tekemistä, sillä Helsingissä kuntoutuksessa ollessamme ilmoitin Rasmuksen näkövammaisten kirjaston käyttäjäksi ja eilen saapuikin ensimmäinen lähetys. Kirjalähetyksiä tulee siis joka kuukausi ainakin sen kerran ja ne saapuvat postiin. Sieltä kävinkin sitten hakemassa ensimmäisen lähetyksen ja tänään on tutkittu uusia kirjoja. Kirjat tuli ihan parhaaseen mahdolliseen aikaan, sillä kotona tullaan vielä viettämään varmasti useampi päivä.






Mitä teillä tehdään kotona sairastellessa?

10 kommenttia:

  1. Ihmettelen vaan miten kukaan voi olla noin söpö <3

    VastaaPoista
  2. rakkain rasse ♡♡♡ ikävä jo nyt

    VastaaPoista
  3. Ihana ja syötävän söpö keijupoika! <3 Hyvää mieltä ja halauksia taaperolle. :3
    T: Keijutyttö jolla myös mulibrey nanismi

    VastaaPoista
  4. Onneksi kävit kommentoimassa mun blogin puolella! Mä oon joskus aikasemminkin lukenut sun blogia mutta lukijaksi liittyminen jotenkin epäonnistui enkä enään löytänyt myöhemmin sun blogia ollenkaan!:D Nyt kun löysin luinkin parissa illassa tekstit läpi niin pysytään taas kärryillä :) Voi Rasmus<3 Niin suloisena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun liityit lukijaks! Ja Rasmus kiittää kehuista <3

      Poista
  5. voi rakas ❤️❤️❤️ maailman ihanin pieni mies

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)