keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kivoimmat kotivaatteet

Olen niin mukavuudenhaluinen nykyään, että ensimmäisenä kotiin tullessä lentää tiukat housut jalasta ja tilalle tulee kotihousut. Niitä minulla riittääkin kivemman näköisistä ihan retkuihin saakka. En voisi kuvitellakaan enää olevani kotona koko päivän farkut jalassa, kuten vielä muutama vuosi sitten. Raskaus ja tämä jatkuva kotona oleminen on saanut aikaan sen muutoksen.

Rasmuksellekaan en pukisi kotona oleskeluun farkkuja tai muuta vastaavia. Ne ovat kyläilyjä ja muita parempia menoja varten. Vaikka Rasmuksella suurin osa vaatteista onkin pehmoisia ja venyviä trikoita, on silti yhdet ylitse muiden; jumpsuitit! Niissä ei takuulla mikään resori paina vatsalla tai muutenkaan kiristä mistään. Silloin, kun Rasmus vasta pyöri lattialla, eikä osannut vielä edes istua, ei jumppikset ollut parhaita asuja. Huppu tuntui kokoajan olevan tiellä. Nykyään, kun Rasmus ei enää makuuasennossa ole muuten kuin nukkuessa, on jumppikset parasta.


Polarn O Pyret


Gugguu


Lindex
Tällä hetkellä Rasmuksella on nämä kolme ihanaa jumppista. Pakko sanoa, että omasta mielestäni näistä halvin (Lindexin) on paras ja kallein (Gugguun) se "huonoin". Kaikki ovat hyvin kestäneet pesua, eikä moitteita minkään laadusta, mutta Lindexin jumppis on ehdottomasti pehmein ja notkein päällä. Mutta hitto vie, ostan vielä itsellenikin jumppiksen! Sitten voimmekin Rasmuksen kanssa hengailla molemmat ne päällä kotona :D.

Mitkä on teidän tai lasten lemppari kotivaatteet? Onko muita, jotka eivät kotona farkut jalassa suostu olemaan?

4 kommenttia:

  1. Toi gugguu on aivan ihanan pirtee! Ja Rasmus tosi söpö varsinkin tossa pallojumppiksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin ihanan pirtee tuo gugguun jumppis! Ja Rasmus kiittää kehuista. Ihana muuten, kun jaksat kommentoida niin usein! :)

      Poista
  2. Banaanijumppis on ihana!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)