maanantai 16. helmikuuta 2015

Sairaalavisiitti

Helsingin reissulta kotiuduttiin ja tarkoitus olikin tulla kirjoittelemaan mitä me siellä tehtiin ja miten meni ylipäätään. No, syystä tai toisesta Rasmus tulikin heti reissun jälkeen kipeäksi ja pari päivää rohisi ja yski kotona. Eilen päivällä käytiin vielä poikaystäväni vanhempien luona syömässä ja siellä Rasmus sitten yskikin jo sen verran, että päätettiin lähteä pyörähtämään päivystyksessä. Reissu ei ihan pelkkä pyörähdys ollutkaan, sillä ensinnäkin koko paikka oli aivan täynnä ihmisiä. Kaikille ei riittänyt edes istumapaikkoja ja se ihmispaljous nyt kertoi samantien, ettei me olla kotiin ihan heti pääsemässä. Rasmuksen voinnin takia päästiin vähän nopeammin hoidettavaksi,  mutta kyllä siellä päivystyksen puolella tuli yli neljä tuntia vietettyä aikaa. Voin kertoa, että siinä vaiheessa alkoi jo hermot kiristymään.

Rassesta otettiin keuhkokuvat, verikokeet sekä kuunneltiin sydän ja keuhkot. Lopputuloksena olikin keuhkokuume-epäily ja niin me jäätiin osastolle yöksi. Happi ei pikkuisella kulkenut tarpeeksi hyvin ja nyt hän saakin avaavia lääkkeitä, sekä tarvittaessa vähän tehokkaampaakin lääkitystä. Ja jottei ihan pelkästään sillä pääsisi, oli toisessa korvassa taas tulehduskin. Harmittaa niin paljon, että taas Rasmus joutuu olemaan kipeänä, vieläpä raskaan reissun jälkeen. Siitä Helsingin reissusta tulenkin kertomaan myöhemmin lisää. Nyt kuitenkin hengaillaan täällä lastenosastolla ja odotellaan josko saataisiin enemmän tietoa,  mikä Rasmuksella on ja miten toimitaan..



Onko muutkin olleet nyt viime aikoina harvinaisen usein kipeänä? Tuntuu, että meilläpäin ainakin on nyt kokoajan ollut jonkunlaista sairastelua..

2 kommenttia:

  1. Kaikki tuntuu olevan kipeitä nyt :-D ja voi tota kuvaa missä hän pitää jalasta kii :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuntuu, että kaikki on kipeinä nyt. Meilläkin ollut tämän vuoden puolella jo vaikka mitä. Toivottavasti se tästä kevään tullen vähenee :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)