perjantai 31. tammikuuta 2014

Neuvola

Rasmuksella oli tänään pitkästä aikaa neuvola-aika. Me käydään tosi harvoin neuvolassa, kun on niin paljon käyntejä sairaalan puolelle, missä otetaan aina mitat jne. Nyt kuitenkin oli rokotusten vuoro. Rasmus sai pari piikkiä, jotka olisi pitänyt laittaa jo jonkin aikaa sitten, mutta myöhästytin niitä tarkoituksella, koska ollaan jouduttu rokotteiden jälkeen aina lähtemään sairaalaan. 

neuvolaan lähdössä
Rasmus ei piikeistä paljon piitannut, vähän vain inahti. Pyysin käynnin yhteydessä päästä lääkärin luokse katsomaan Rasmuksen korvat, kun hän on ollut niin itkuinen, eikä ruokakaan ole kovin hyvin maistunut. No, siellähän se korvatulehdus oli, samassa korvassa kuin kolme viikkoa sitten. Uusi antibioottikuuri siis alkoi. Toivottavasti nämä korvatulehdukset päättyisivät nyt tähän. Vaikka Rasmus on päivisin ollut myös ihan iloinen, niin suurin osa ajasta menee kitisten.


Neuvolakorttiin tuli lukemaan: "Kasvaa tasaisesti. Kierii ja laittaa tuttia itse suuhun. Sai rokotukset."


Kotiin tullessa Rasmukselle nousi vähän lämpöä ja annoinkin samantien särkylääkettä. Myös pistoskohdat tuntuvat olevan kipeitä, eikä muutenkaan pojan vointi mikään mainio ole. Tällä hetkellä Rasse kuitenkin nukkuu ja kohta mittaan vielä uudemman kerran kuumetta. Rasmukselle, kun on aloitettava samantien eräs lääkitys mikäli kuume nousee tuosta yhtään. Stressaan tällaisia tilanteita. Toivottavasti tästä selvittäisiin vaan tuolla pienellä lämmöllä ja huomenna poika olisi taas oma ihana itsensä. :)

9 kommenttia:

  1. Hyvin sä pärjäät. <3 Yritä olla stressaamatta vaikka tietenkin pitää katella perään tarkasti!
    Ja Rasmus vaikuttaa aivan suloiselta pojalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eihän se stressaaminen mihinkään kumminkaan auta.. Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Ihana<3 joo meillä kans tuppaa oleen tota korvatulehdusta...ärsyttävä vaiva :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Niimpä, toivottavasti jäis nyt näihin pariin kertaan.. Eihän se mukavaa oo kattoo kun toinen on kivuissaan :/

      Poista
  3. Äkänen torahammas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :D Noita hampaita alkaa jo olee ihan kunnolla ! :D

      Poista
  4. Söpöliiini!! Mikä toi ilme on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)