lauantai 25. tammikuuta 2014

Meidän koti

Sain tänään aikaiseksi kuvata meidän kotia ja nyt onkin sitten vuorossa tämä kotipostaus. Ihan ensimmäiseksi ajattelin, että teen sen sitten, kun kotimme on ihan valmis. Tällä hetkellä tuntuu meinaan siltä, että tämä ei ihan vastaa sellaista minkälaiseksi kotini haluan. Kyllä tämä kuitenkin kelpaa ja sisustusjutut tuntuvat kuitenkin olevan sellainen ikuisuusprojekti, että aina löytäisi jotain mitä muuttaa. Eikä sitä rahaakaan kuitenkaan ole sillä tavalla, että kerralla saisi kaiken kuntoon. Sisustaminen, kun ei ihan ilmaista ole.. Mutta sitten niihin kuviin.

makuuhuone:

erittäin ryppyinen sängynpeite pesun jäljiltä...





Siinäpä meidän makkari. Aika pieni, mutta tuo on ehkäpä kuitenkin kivoin huone meidän kodissa, ainakin omasta mielestäni. Vaaleanharmaat seinät sopivat oikein hyvin valkoisen kanssa yhdistettynä ja vähän väriä tuo Rasmuksen sänky, joka me parin kaverini kanssa raskaana ollessani maalattiin. Lopputulos onkin epätasainen ja muutenkin hieman hutiloitu, mutta ei sitä huomaa, kunhan ei kovin lähelle mene. :D

Olohuone:







Olohuone näyttää mun mielestä näissä kuvissa jotenkin hieman sekavalta, mutta ei se sitä ole. Tai sitten silmä on vain tottunut.. Tuo telkkaritaso olisi ainakin kiva saada valkoiseksi. Se vähän ehkä hyppii silmille, kun mikään muu huoneessa ei kuitenkaan ole puunväristä tai minkäänlaista ruskeeta.

Keittiö:




Keittiö on tietääkseni valmistettu vuonna -93 ja sitä ei kait olla sen jälkeen remppailtu, ainakaan suuremmin. Joten se ei tosiaan ole mitään uusinta uutta ja hienointa, mutta ajaa asiansa kuitenkin. Eikä sitä oikein sisustamallakaan saa miksikään, joten ainut mikä siellä on erityisen kivaa, on tuo ylläoleva taulu Rasmuksesta. Äitini oli teettänyt sellaisen tuonne, kun tietää minun juovan melko paljon limsaa. :D

Eteistä enkä kylppäriä kuvannut, koska niissä nyt ei ole mitään nähtävää oikeastaan. Meillä on tosi iso kylppäri, joka on kyllä kieltämättä ruma.. Plussaa siellä on kuitenkin sauna, vaikken mikään hirmu suuri saunan ystävä olekaan. Tämä asunto on juuri sopiva meidän tarpeisiin, mutta kyllä jossain vaiheessa on tietysti muutettava asuntoon, jossa Rassekin saa oman makuuhuoneensa. Toistaiseksi kuitenkin mennään näin.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin se kyllä on munkin mielestä. Äitini teetti sen yllätyksenä, kun olin kertonut haluavani Rassesta jonkun taulun. :)

      Poista
  2. Tyylikkäästi sisustettu, mutta samalla niin kotoisa! :)
    Tiedätkö yhtään mistä nuo taulut on tilattu, näyttää nimittäin upeilta!
    Ja hei olen niin samaa mieltä että sisustus ontodellakin ikuisuusprojekti. Viimesin huone mihin en talossa ollut tyytyväinen, oli kylpyhuone, remontoimme sen, niin nyt sitä haluaa vaihtaa keittiön tapetitkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sellanen ku Eirikuva mistä nuo tilattiin. :) Joo niin se tosiaan on. Me kun asutaan vuokralla niin ei oikein mitään pintoja voi muuttaa, sen kyllä tekisin samantien, etenkin kylppärin puolelle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)