sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntai

Meidän päivä alkoi tänään ihan harvinaisen aikaisin. Rasmus päätti jo kuuden aikoihin, että nukkuminen on yliarvostettua ja siispä minunkin oli vain noustava tekemään aamupuuroja. Ei se muuten ehkä olisi niin kauheaa ollutkaan, mutta viime yönä pyörin sängyssä monen monta tuntia, kun en vain nukahtanut. Väsytti kyllä, mutta unenpäästä oli vaikea saada kiinni.

Syömisen jälkeen leikittiin ja vähän jumppailtiin fysioterapeutin antamilla ohjeilla. Rasmus nykyään jopa vähän tykkääkin jumpata, eikä ala heti huutamaan, kuten aiemmin. Parin tunnin kuluttua poikaa alkoi kuitenkin väsy painamaan ja hän lähtikin ensimmäisille päikkäreilleen. Sillä aikaa minä laittauduin valmiiksi päivää varten.









Puolen päivän aikoihin siskoni Alisa ja Juliaana-serkku tulivat luokseni ja lähdimme yhdessä brunssille Wilhelmiinan konditoriaan. Siellä taas syötiin mahat pullolleen kaikkia herkkuruokia. En tiedä mitään parempaa kuin mangopersikka-smoothie siellä! Olen koittanut kotona tehdä vastaavia ja hyviä onkin tullut, mutta ei kuitenkaan lähellekkään yhtä hyviä.




Kerran keskustaan mentiin, niin päätimme pyörähtää forumissa. Alunperin takkiostoksille, koska siskoni oli löytänyt alennusmyynneistä hienon takin, eikä minulla ole talvitakkeja liikaa, joten halusin samanlaisen. No, se löytyi, mutta eihän se minun päällä yhtä hyvältä näyttänytkään. Löysin kuitenkin toisen mielestäni yhtä kivan takin ja se olikin -40% , joten nappasin sen mukaani.



Tietty shoppailukierroksella piti samalla käydä katselemassa lastenvaatteita (niinkuin aina) ja etsiskelin Rasselle vähän ns. siistimpiä housuja isommassa koossa, koska niitä hänellä ei juurikaan ole. Useinmiten tulee ostettua trikoita ja muita olohousuja, koska luulen niiden olevan mukavempia vauvan päällä, mutta toki joitain farkkujakin pitää pojalla olla ;).

molemmat housut - name it

Housujen oston jälkeen päätin vielä nopeasti pyörähtää Polarn o Pyretillä ja sieltä löytyi aivan ihana neulepaita Rasmukselle. Eikä haitannut yhtään, että se oli alennuksessa -50%. Sen ostettuani lähdimmekin kiireesti autoa kohti, ettei tulisi enempää rahanmenoa ;).



Kotona saatiin vieraaksi ystäväni Sussu ja hänen kanssaan vaihdoimme kuulumisia kahvikupposten äärellä. Myöhemmin vielä Rasmuksen isi tulee moikkaamaan ja sitten olisikin taas yksi päivä pulkassa. Huomenna meillä on luvassa taas fyssaria ja ehkäpä kuntosalia, taikka sitten ihan vaan vaunulenkkiä, kun tänään ei tullut ulkoiltua ollenkaan.

4 kommenttia:

  1. Oletpa kaunis äiti :) Pakko ehkä itekkin mennä aleostoksille jos sieltä kerran löytyy vielä pieniä kokoja vielä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) eiköhän sieltä jotakin löydy. Usein vaa tuntuu et kaikista hienoimmissa vaatteissa on jäljellä enää ne ihan isoimmat koot. :/

      Poista
  2. rasmus on mielettömän sulonen vauva.<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)