maanantai 26. tammikuuta 2015

Talvisia kuvia ja vähän kuulumisia

Viime viikolla meillä oli yökylässä ystäväni Jenna, jonka kanssa päätettiinkin aamulla lähteä ottamaan kuvia. Tajusin, ettei minusta ja Rasmuksesta ole sen suuremmin yhteiskuvia, ainakaan mitään ihan lähiaikoina otettuja. Saatiin korjattua asia ja nyt onkin ikuistettu muutama hetki pihalla tuon söpön poitsun kanssa. Vaikka olikin kylmä, oli ihan eri olla pihalla, kun pakkasta oli "enää" 14 astetta sen 20 asteen jälkeen. 

Meidän päivät ovat olleet taas niin tavallisia kuin olla ja voi. Rasmus leikkii ja äiti siivoaa, noin enimmäkseen. Ollaan myös hoidettu poikaystäväni muuttoa tänne ja voinkin taas todeta, miten vihaan sitä tavaroiden kantamista. Kotonamme on kuitenkin nyt paljon uusia juttuja ja voisinkin päivittää tännekin joku päivä, miltä meillä nykyään näyttää. Vielä ei kuitenkaan ole ihan valmista, joten se postaus saa nyt hetken odotella. Pää on täynnä kivoja sisustusideoita, mutta vielä pitäisi kauppoihinkin raahautua, jotta ne voisi toteuttaa. Pitäisi ostella lähinnä kaikkea pikkutavaraa, joilla kodista saa sitten ihan omannäköisensä ja kodikkaan :).

Lauantaina Rasmus oli yötä mummolassa ja tämä mamma lähti bilettämään. Olihan se taas kivaa vaihtelua tähän elämään ja vaikka sitä onkin väsynyt seuraavana päivänä, antaa se pidemmän päälle kuitenkin voimia pyörittää tätä arkea päivästä toiseen. Ja onhan se Rasmuksellekin kivaa vaihtelua, kun saa huomiota ihan joka sekunti, eikä aina tarvitse hengailla äidin kanssa :D.







Mitä te teette "lapsivapaina" aikoina? :)

6 kommenttia:

  1. Vitsi, miten söpö pentu!!!!!! ♡
    En kestä tuota tokaa kuvaa!

    VastaaPoista
  2. Ootpa kaunis!:) ja, itellä on 24/7 lapsivapaita aikoja kun en vielä jälkikasvua ole saanut. Pitää siis nyt nauttia hiljasista ja rauhallisista hetkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Ja samaa mieltä, että nyt vaan kaikki irti tosta ajasta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)