lauantai 17. tammikuuta 2015

Kuopion ostokset

Kuopion reissulla käytiin myös shoppailemassa, niinkuin edellisessä postauksessa kerroinkin. Rasmukselle löytyy yleensä aina kaikkea kivaa, mutta itselleni ei niinkään. En myöskään todellakaan aina jaksa alkaa sovittelemaan vaatteita, joten monet kivat jutut jäävät kauppaan senkin takia. Nyt kuitenkin oli intoa sovitella ja muutenkin katsella rekkejä eri tavalla, kun kyseessä ei ollut ne samat tutut kaupat mitä täällä Jyväskylässä on tottunut käymään. Tai no samoja liikkeitä tottakai, mutta kuitenkin.

housut - Gina Tricot   paita - H&M

takki - H&M

Kengät - Skopunkten
Uudet mustat farkut tulivat todellakin tarpeeseen, nimittäin edelliset ovat käyneet hieman isoiksi. Uusi talvitakkikin lähti mukaan, sillä minulla ei ollut entuudestaan mitään siistimpää, mutta lämmintä takkia. Vielä kun alennusten jälkeen takille jäi hintaa 20e, ei tarvinnut miettiä edes kahdesti. Kenkiin ei sinänsä ollut mitään tarvetta, mutta ihastuin vain niin paljon noihin yksilöihin, että nappasin ne samantien mukaani. Eikä shoppailureissulla paljon rahaa edes mennyt, sillä käytettävissä oli joululahjaksi saamiani lahjakortteja :).

Kaikki vaatteet - H&M

Kuopiosta en Rasmukselle ostanut yhtään mitään, mutta ennen sitä pari juttua. Rasmus ei olisi tarvinnut mitään, mutta löysin nuo pari ihanaa paitaa hänelle kuitenkin. Rasse on mahtunut samaan vaatekokoon jo reippaasti yli vuoden ja vaikka se onkin siinä mielessä hyvä, ettei ole tarvinnut ostaa uusia vaatteita hänelle, on se kuitenkin tylsää pukea samoja kappaleita hänen päälleen kuukaudesta toiseen. Normaalisti, kun lapsi kasvaa tuossa ajassa useamman vaatekoon, ainakin tässä iässä, mitä Rasmus nyt on. Satu-kummi kävi vielä eilen tuomassa ihanat farkut poitsulle ja nyt onkin piristävää, kun Rasmuksen vaatekaapista löytyy muutama uusi juttu :).

Mitäs piditte ostoksista? :)

6 kommenttia:

  1. Toi h&mltä ostettu paksu paita on ihana!! Yleensä en jaksa hmllä kauaan kierrellä niin ite ei tuu tehtyä niinkään löytöjä :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin mustakin! :) Mä en yhessä vaiheessa jaksanu edes käydä koko liikkeessä, kun tuntu ettei sieltä kuitenkaan mitään löydä, mutta viime aikoina siellä on ollu paljon kivoja juttuja! :)

      Poista
  2. ihanaa oonki ootellu millon postaat! oot kyllä tehny hyviä löytöjä, noi kengät on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä nyt on ollu vähän häslinkiä, niin ei oo niin ehtiny kirjotella :). Kiitos, mäkin tykkään! <3

      Poista
  3. Noi pienet farkut ja tuo harmaa nappipaita <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania! Rasmus on niin ylisöpö ne päällään! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)