sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Rauhallinen Viikonloppu

Meillä on ollut ihana viikonloppu! Mitään suurempaa ei ole tapahtunut, itseasiassa ollaan vietetty aikaa ihan vain kotona. Tuntuu siltä, että pitkästä aikaa ollaan Rasmuksenkin kanssa löydetty yhteinen sävel, eikä joka asiasta tarvitse kiukutella. Rasmus on siis ollut oikein kiltisti viikonlopun ajan ja tottakai silloin itselläkin on ollut paljon parempi fiilis, ihan kaiken suhteen. Vähän vain pelottaa nyt sanonta tyyntä ennen myrskyä :D.




Rasmus on saanut aikas monta piparia nyt, kun niitä tuli tehtyä. Eikä meillä kyllä niitä kukaan muu suostu syömäänkään. Hyvä siis, että poitsulle maistuu! Herkkujen suhteen en muutenkaan ole Rasmuksen kanssa turhan tarkka. Rasse saa maistella välillä keksiä, jätskiä tai vaikka karkkiakin. Olen asian suhteen varmaan aika lepsu verrattuna moneen muuhun äitiin, mutta en koe, että kumpikaan tapa olisi väärin. Miten teillä toimitaan tämän asian suhteen? Onko lapsen herkuttelu välillä ihan ok vai ehdoton ei? 




Kotona ollessa ja rentoillessa sain vaikka mitä ideoita kodin sisustuksen suhteen. Makkarissa vaihtui järjestys, mutta muuten se onkin vielä ihan vaiheessa. Yksi seinä nimittäin kaipaisi nyt jotain lipastoa tai vastaavaa, sillä se näyttää kovin tyhjältä tällä hetkellä. Onneksi ei ole mikään kiire asian suhteen, vaikka toki se olisi kiva saada kaikki samantien valmiiksi! Olkkariinkin olisi muutama idea, mutta vielä en viitsi alkaa mitään järjestystä muuttamaan. Rasmuksen takia, kun ei voi kovin tiuhaan järjestystä vaihtaa. Se kun sekottaa poikaa, kun hän on niin tottunut miten tavarat kotona sijaitsee. Siispä vielä tuumailen kaikkea ja toimin vasta myöhemmin.



Ollaan myös leikitty Rasmuksen kanssa tuntitolkulla! Rassen uusi lempparijuttu on pallon vieritteleminen. Tuo pallo on siitä hyvä, että siellä on sisällä kulkunen, joten pallon vieriessä karkuun Rasmus kuulee mihin se on menossa. Hyvin pallo on siis löydetty pidemmänkin matkan päästä! Kaikenkaikkiaan meidän viikonloppu oli oikein ihana! Miten siellä meni viikonloppu? Mitä teitte? :)

2 kommenttia:

  1. Nimenomaan, karkkeihin yms herkkuihin pitää suhtautua luonnollisesti lapsenkaa, eikä tehä siitä liian "jännittävää juttua" :D jos tiedät mitä tarkotan?
    Oon joskus miettiny, et kun jotkut jättää kaikki pillimehutkin kokonaan pois ni miks tehä nii suuri houkutus lapselle siitä :D itsellähän on lapsena ollu niin, ni eipä ainakaa auttanu et oon kauhee sokerihiiri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tosta on ollu niin paljon juttua kaikkialla. Jossain väitetään ettei lapselle tuu sitä sokerinhimoa tms jos ei pääse maistelemaan herkkuja. Sitten kun taas toisaalta ihminen on jo ihan vastasyntyneestä asti makean perään.. Mulla oli itellä aika sama, että lapsena ei paljon mitään herkkuja saanu ja voin kertoa, että kauhee sokerihiiri mustakin tuli! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)