perjantai 7. marraskuuta 2014

Kuulumiset

Täällä taas, pitkästä aikaa.. Me ei olla viime aikoina tehty mitään sen kummempia, joten ei ole ollut oikein mitään mistä kirjoittaa. Sen lisäksi Rasmuksella on ollut ihan järkyttävä määrä erilaisia sairaalakäyntejä, joka viikolle useampi. Viime viikolla olikin vuorossa muunmuassa maitoaltistus, joka ei mennyt hyvin. Harmittaa ihan älyttömästi, koska yleensä maitoallergia olisi poistunut jo, jos se poistuu. Vielä kerran koitetaan altistusta keväällä, joten toivoa on vähän jäljellä. Sairaalassa meni tuona kertana kaiken kaikkiaan 11 tuntia, kun Rasmus aloitti taas kovan oksentelun. Säälitti niin paljon pikkuinen, kun hän mahakivuissaan makoili kippurassa ja itkeskeli. 


Sairaalakäyntejä lukuunottamatta ollaan siis oltu aikalailla vain kotona ja keksitty vaikka minkälaista puuhaa. Ollaan saatu kavereita käymään, leikitty paljon, sekä olen jopa innostunut kokkailemaan minulle uusia ruokia. Rasmuksella on ollut useampia huonoja päiviä ja kiukuttelu onkin nykyään ihan uudella tasolla. Enää hän ei pelkästään kitise/itke ja rimpuile vaan mukaan on tullut ihan käsittämätön karjuminen, lyöminen ja pureminen. Asioiden, kun aina pitäisi mennä miten Rasmus haluaa. Musiikin soidessa Rasmus on tosi tyytyväinen ja sen takia täällä kuunnellaankin musiikkia monta tuntia päivässä. Rassella on ihan ehdottomat lempparikappaleet, on ollut jo pidempään, mutta nykyään on myös pari kappaletta, joista hän ei pidä sitten ollenkaan. Näiden kappaleiden alkaessa tulee samantien itku, joka loppuu kuin seinään, kun kappaleen vaihtaa.


Tänään lähdettiin hyvissä ajoin jo pihalle, sillä yön aikana oli satanut paljon lunta. Lumen tulo piristää niin paljon sen harmauden jälkeen, että itse olen ihan täpinöissäni. Halusin nähdä onko Rasmus yhtä innoissaan lumesta kuin minä, sillä viime talvena Rasmus oli niin pieni, ettei ymmärtänyt lumen päälle mitään, eikä tehnytkään muuta kuin ollut rattaissa. Mutta eihän Rasmus oikein tykännyt ja vähän se taisi jopa pelottaa häntä. Onhan se ymmärrettävää, kun on niin uusi asia kyseessä. Uskon, että kunhan lumeen on totuttu, on poika eri mieltä siitä. Lähiaikoina pitäisi myös käydä ostamassa Rasselle pulkka. Olen varma, että siitä tuo poitsu tykkää! 


Mitä teille kuuluu? Onko muutkin innoissaan lumesta? :)

6 kommenttia:

  1. Kiukutteleva rakkaus!! <3

    VastaaPoista
  2. Mekin haettiin jo vauvapulkka vaikkei meidän neiti vielä osaa edes istua... :D tsemppiä arkeen! Mulla loppui just maidoton imetysdietti kokeilu kun ei siitä ollutkaan apua vauvan ihottumaan.
    Haluisitko esitellä näitä uusia kokkailuja? Kuulun ite siihen kastiin joka kokkaa samoja ruokia viikosta toiseen pitäis laajentaa valikoimaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti siihen ihottumaan saadaan selitys ja kuntoon iho, onneks ei ilmeisesti maitoallergia kumminkaan. Voisin esitellä niitä ruokia joku päivä, kun satun taas tekemään. Kyllä täälläkin aikalailla samoja ruokia syödään viikosta toiseen :D

      Poista
  3. Ihanaa kun teit postauksen pitkästä aikaa :) Ihana Rasmus <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)