maanantai 27. lokakuuta 2014

Helsingin reissu

Viime maanantaina me lähdettiin pienelle visiitille Helsinkiin, Rasmuksen lastenklinikan käyntiä varten. Saatiin siskoni Satu mukaan ja se olikin ihan mahtavaa, sillä yksin Rassen kanssa reissaaminen on paljon hankalampaa, sekä ehdottomasti tylsempää. Yövyttiin pari yötä Helsingin keskustassa sijaitsevassa mukavassa hotellissa.




Tiistai aamuna koitti Rasmuksen sydämen ultra, joka meni huomattavasti helpommin kuin aiemmin. Ennen tutkimusta Rasmukselle annettiin lääkettä, jotain samaa mitä annetaan ennen nukutusta. Rassesta tuli todella rauhallinen, eikä hän jaksanut edes kannatella niskaansa. Minun pieni raukka <3




Ultrassa selvisi se, mitä pelkäsinkin. Rasmuksen sydämen tilanne on huonontunut, mutta todennäköisesti leikkausta ei tarvii vielä vuoteen tai pariinkaan tehdä, sillä tämä juttu etenee niin hitaasti. Toivonkin todella paljon, että leikkaukseen olisi vielä pitkä aika, jotta Rasmus olisi silloin mahdollisimman iso ja vahva. Vaikka tilanne harmittaa ja huolettaa tosi paljon, ei auta kuin toivoa parasta ja pysyä positiivisena. Sanoinkin tänään ystävälleni, etten olisi ikinä uskonut pysyväni näin positiivisena kaikissa vastoinkäymisissä, mutta selvästi elämä opettaa. Tiedän, että minun pitää pysyä vahvava Rasmuksen takia.




Sairaalassa käynnin jälkeen käväistiin hotellilla ja jatkettiin matkaa kaupungille. Etsittiin ruokapaikka, syötiin ja shoppailtiin. Rahatilanne ei sallinut läheskään kaikkea, mitä olisin halunnut ostaa, mutta pari kivaa juttua ostin kumminkin. Näin myös ystävääni Ellaa samalla, niin harvoin nykyään tulee nähtyä, kun hän siellä asti asuu. Olikin kiva vaihtaa kuulumisia ja viettää vähän aikaa, vaikkakin väsymys alkoi iltapäivästä olla jo melkoinen. Illalla palattiin hotellille ja aika nopeasti tulikin uni. Keskiviikkona palattiin kotiin ja vaikka hotellissa oleskelu on aika luksusta, on kotiin aina ihana palata. :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)