sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Rasmuksen talvivaatteet

Viimeisenä parina päivänä Rasmuksella on ollut päällään toppahaalari, joten ajattelin, että talvivaatepostaus olisi nyt ajankohtainen. Toppahaalareita sun muita hankkiessa täytyikin alkaa miettimään kaikkia niitä eri ominaisuuksia ensimmäisen kerran, sillä viime talvena Rasmus vain köllötteli rattaissa lämpöpussin sisällä.

musta haalari - Mini Rodini     sininen haalari - Molo Kids

takki - Lindex
Halusin Rasmukselle ehdottomasti panda-haalarin talveksi, se kun on niin söpö. Olisin halunnut sellaisen jo viime talveksi, mutta silloin ei niitä mistään löytynyt, eikä pieninkään koko olisi sopinut Rasmukselle. Niihin aikoihin hän oli vielä niin pieni kirppu. Molo Kidsin haalarin taas ostin netistä käytettynä, vaikkakin kunto on kuin uusi. Väri haalarissa on tosi jännä, sillä jossain valossa se näyttää ihan liilalta ja jossain valossa se on taas ihan ilmiselvä sininen. Talveksi Rasmuksella on haalareiden lisäksi yksi takki, jota ei tosin voi pitää kuin plussakeleillä kauppatakkina. Se ei meinaan kovin lämpöinen tunnu olevan. Uutta takkia en kuitenkaan lähde ostamaan, sillä uskon, että näillä tamineilla pärjää ihan loistavasti koko talven. Kaupassa käydään sitten haalari päällä pakkasilla.

vasen lakki - H&M    oikea lakki - Fredrikson


Talvihattuja ja -rukkasia on parit ja uskon niiden riittävän. Näiden lisäksi on tietysti kypärämyssyä ja ohkaisempia pipoja ja lapasia. Värit näissä ovat melko tylsiä, mutta sopivatpahan ainakin molempiin haalareihin sitten oikein hyvin. H&M:n pipo ei varmasti koko talvea mene, joten voi olla, että yksi pipo pitää vielä hankkia, mutta vielä pärjätään näin. 

"uggit" - H&M     Kuomat - kirpparilta
Kenkiä löytyy parit, joista etenkin kuomia on tullut käytettyä jo monet kerrat. Näillä näkymin Rasmus ei vielä talvellakaan kävele, mutta jos kävelee, niin pitää kenkävarastojakin täydentää. En jaksanut ottaa stressiä talvivaatetuksesta. Uskon kuitenkin, että näillä pärjätään. Perus villahaalarit ja sen sellaisetkin Rasmukselta jo löytyy, joten en edes keksi, mitä muuta sitä voisikaan vielä tarvita. Omat talvikamppeet ei olekaan näin hyvällä mallilla, mutta pääasia on, että Rasmus pysyy varmasti lämpöisenä koko talven. :)

4 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! <3 joo älä ressaa, tossa on kyllä riittävästi vaatetusta elllei enemmänkin :)

    VastaaPoista
  2. Rasmus on kyllä tyylikäs :D Ja ihana panda haalari ja oli kiva postaus ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)