torstai 16. lokakuuta 2014

#Shopaholic

Flunssa on täällä taas. Rasmus alkoi muutama päivä sitten rohisemaan ja nenä on vuotanut ihan kunnolla. Tällä kertaa asiaa helpottaa huomattavasti se, että hän on oppinut niistämään. Päivittäin olen kuitenkin käyttänyt Rasmusta suihkussa höyryhengittämässä ja antanut Ventolinea, mikä on auttanut tähän mennessä ainakin hyvin. Pystyasennossa hän on ihan kunnossa, mutta nukkuminen tuottaa vaikeuksia, sillä maatessa yskiminen oikeastaan vasta alkaa kunnolla. Sängynpäädyn nostaminen ei ole vaihtoehto, sillä Rasmus seilaa sängyssään niin, että todennäköisesti hän jäisi nukkumaan juuri pää alaspäin.. Kuumetta ei onneksi ole ollut, eikä toivottavasti tule olemaankaan, mutta peruin kuitenkin eilisen rokotusajan, sillä haluan Rasmuksen olevan täysin terve, kun hän ne saa. Ei auta kuin toivoa, että tämä flunssa menisi nopeasti ohi, sillä maanantaina on se lähtö Helsinkiin lastenklinikalle. 


Eilen kävin keskustassa moikkaamassa siskoani Satua ja hänen ystäväänsä. Tarkoituksena oli samalla viedä yhdet kengät suutarille, sekä ostaa ripsiväri, mutta kuinkas ollakaan, se ei siihen jäänyt. Oli tosi hauskaa viettää aikaa hauskassa seurassa ja kierrellä kaupoissa, ihan ajan kanssa. Ostoksia kertyi siis ihan hyvin taas, mutta rahallisesti ei onneksi tullut hirveän kalliiksi tuo reissu.




Lindexillä pyörähdettyä, en vain voinut ohittaa lastenvaateosastoa ostamatta mitään. Siellä on kyllä mielestäni ihan supersöpöjä lastenvaatteita, hyvään hintaan. Nuo raidalliset panda-pöksyt ja kaksi paidoista oli vieläpä alennuksessa puoleen hintaan ja sen lisäksi Lindexin kortilla sai siitäkin vielä -20% hinnasta pois. Kaiken kaikkiaan nuo neljä vaatetta maksoivat yhteensä jotain kolmekymppiä.




Itselle ostin muutaman meikin, jotka tulivat ihan tarpeeseen. Sen lisäksi tuli ostettua pipo (taas kerran) ja "nahkaiset" lenggingsit. En olisi itselleni osannut moisia kuvitella, kun ajattelin, ettei ne kuitenkaan sovi, mutta siskoni yllyttämänä ne kuitenkin ostin ja onhan ne ihanat. Parhaalta ne näyttävät jonkun pitkän neulepaidan kanssa, joita onneksi pari kappaletta omasta vaatekaapistani jo löytyy. Kävin vielä ostamassa pari uutta napakorua, sillä edelliset ovat kaikki menettäneet värinsä. Kyllä tuollaiset pikkujututkin piristää vain niin paljon. Oikeasti tarkoitus oli shoppailla vasta, kun sinne Helsinkiin päästään, mutta jospa nyt siellä jättäisi sitten ostokset vähemmälle, 

 
Satu halusi myös ostaa Rasmukselle pari uutta juttua ja niin Rasse sai söpöt kengät talveksi ja ihanan pipon. Tuossa pipossa on ohut fleecevuori sisällä, joten se onkin oikein loistava pipo näille keleille. Tässä vielä kuva, miten #cooldude Rasmus onkin se päässään :D.


6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)