torstai 27. marraskuuta 2014

Joulun odottelua

En ole koskaan ollut mikään jouluhössöttäjä, mutta tänään me leivottiin tämän vuoden ensimmäiset piparit. Itse en olisi vielä moisia alkanut tehdä, mutta fyssari päätti, että tänään leivotaan ja niinhän me sitten tehtiin. Rasmus yritti parhaansa mukaan myös leipoa ja olihan hän niin hellyyttävä, kun tosissaan heilutti kaulinta :).



Joulua aletaan kuitenkin jo täälläkin päin odotella. Vuoden ensimmäiset joulutortutkin tuli pari päivää sitten leivottua, mutta muuten ei ollakaan mitään jouluista tehty. Kotona ei ole mitään jouluista sisustuksessa, eikä ole ainakaan hetkeen tulossakaan. En jaksa hirveemmin meidän kotia edes laittaa jouluiseksi, kun jouluaatto ollaan kumminkin äitini luona. Vielä on kuitenkin paljon tehtävää ennen sitä aattoa. Yhtäkään lahjaa en ole vielä ostanut, enkä oikeastaan edes miettinyt niitä. Sen tiedän, että Rasmus tulee saamaan niin paljon joululahjoja, ettei minun ole syytä ostaa hänelle yhtä lahjaa enempää. Sisaruksille, vanhemmille sun muille pitäisi kuitenkin jotain käydä ostamassa. Mielellään jotain tarpeellista..



Joulusta en jaksa alkaa stressaamaan, sillä se on minusta turhaa. Ollaanko siellä jo sisustettu joulua tai muuten tehty jouluisia juttuja? Olenko ainut, joka ei ihan niin hirveästi joulusta innostu? 

4 kommenttia:

  1. Mä oon joulusta innossaan tänä vuonna :) joulukalenterit ja kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin varmaan pitäs käydä ostaa kalenteri, jospa se tois vähä jouluintoa! :D

      Poista
  2. Maailman söpöin rasse ♡♡♡♡♡♡♡ ikävä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ♥ Parane pian,niin näät sitten Rassea! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)