maanantai 17. marraskuuta 2014

Ulkoilua

Viime yö meni ihan käsittämättömän huonosti. Rasmus nukahti joskus kymmenen aikoihin ja kävi yöllä useamman kerran hereillä, kunnes viideltä päätti, ettei nukuta enää ollenkaan. Yritin epätoivoisesti vielä tunnin verran saada Rasmuksen takaisin nukkumaan, mutta eihän se onnistunut. Ei auttanut kuin nousta ylös ja alkaa aamupuuron tekoon. Syömisen jälkeen Rasmus alkoi leikkimään ja minä yritin parhaani mukaan vain pysyä hereillä. Eikä asiaa helpottanut yhtään se, etten saanut syödä aamupalaa, verikokeiden takia. Labrassa me istuskeltiinkin jo ennen kahdeksaa. Onneksi sai verikokeet taas alta pois ja takaisin kotiin päästyä Rasse kävikin unille. Tietysti silloin, kun itse olin jo ihan hereillä.


Myöhemmin Rassen päikkäreiden ja syömisten jälkeen lähdettiin pihalle. Ulkona oli ihanan kirpsakka ilma ja se sai kyllä viimeistäänkin väsymyksen pois. Tälläinen parin asteen pakkanen on mielestäni paras ilma ulkoilla.


Pakko kehua tänä syksynä ostettuja kenkiäni! Olen jo vuosien ajan kulkenut varpaat jäässä tennareissa tai muissa yhtä kylmissä kengissä, mutta tänä vuonna ostin paremmat kengät syksyä ja talvea ajatellen. Nämä popot maksoivat vain kolmekymppiä ja voin kertoa, että ovat ihan mahtavat, niin lämpöiset ja hyvät jalassa. Vielä kun muuten saisi ulkoilukamppeet kuntoon. Tänäänkin lähdin taas fiksusti ilman lapasia ja kyllä puistossa ollessa kadutti, kun sormet olivat aivan jäässä. Lapasia onneksi löytyy kotoa, mutta jotkut ulkoiluhousut ei varmasti olisi pahitteeksi. Mikähän siinä on, että lapsen ulkoiluvaatteet tulee aina mietittyä ja ostettua hyvissä ajoin ja omia ei edes tule oikein miettineeksi? Onko jollain muullakin näin?



Iltapäivästä sain pikkusiskoni tänne kylään ja kohta lähdetään pyörähtämään kaupassa. Tänään on herkkupäivä! :)

8 kommenttia:

  1. Täälläkin tänään herkkupäivä! <3
    Miten ajattelitte herkutella? :P täälläpäin aiomme valmistaa itse hamppareita ja suklaata jälkkäriks! HIH! ja rasse on taas niin söpönä :) komein poika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kuulostaa hyvältä! Me herkuteltiin ihan vain karkeilla :) .Ja kiitos paljon, niin hän on <3

      Poista
  2. Mulla on noi samat kengät ja ne on ihan huiput! :) hieman epäilytti hinnan takia, kuinka kestää.. Mutta nyt käytetty reilu kk oikeastaan päivittäin, eikä ole vielä mitään moitittavaa! Ei ole edes pienestä kastumisesta ottanut itseensä ja mikä parasta, ne on oikeasti Super mukavat jalkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Epäilin aika paljon ja nyt reilun kuukauden käytön jälkeen ei mitään valittamista. Mäkin oon noilla loskassa yms kävellyt ja siltikin ihan loistavat. Hyvä ostos siis! :)

      Poista
  3. Mitkä vaunut sulla on rassella? Tai jos nyt käytössä matkarattaat niin mitkä sulla oli kun hän oli vauva? Yhdistelmärattaat? minkä merkkiset yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rassella on ollut vauvasta asti abc design viper 4s - yhdistelmävaunut, mitkä tossa yhdessä kuvassa näkyykin. Kesäisin käytössä on ollut sitten ihan vaan kepeät matkarattaat :).

      Poista
  4. Voi ei miten tyylikäs poika! Toi haalari sopii niin hyvin pojille ja tytöille, mäkin aion kierrättää tytön haalarin seuraavalle. Mun kaverilla taitaa muuten olla noi samat kengät kun sulla ja sekin on kovasti kehunu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo toi haalari on kyllä siinäkin mielessä mahtava. Oonkin nähny kuvia Mineasta tollanen päällä :). Ja joo, noi kengät on kyllä kehumisen arvoset! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)