perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukuisia kuulumisia

Moikka taas, pitkästä aikaa! Päivät menee hirveetä vauhtia, vaikkei mitään sen kummempaa tekemistä olekkaan ollut. Me ollaan oltu aika paljon vain kotosalla. Surua on mahtunut paljon viime päiviin, mutta siitä ei sitten enempää täällä blogin puolella. Sen takia ei hirveästi ole jaksanut mihinkään mennä tai olla kovinkaan sosiaalinen. Toissapäivänä käytiin kuitenkin kaupungilla siskoni kanssa ostelemassa joululahjoja. Sain ostettua lahjat poikaystävälleni, sekä kummitytölleni, mutta muille pitääkin käydä vielä myöhemmin etsimässä jotakin kivaa. Rasmukselle ostan vain yhden lahjan, sillä niitä hän saa muiltakin paljon, eikä tuon ikänen lapsonen vielä lahjojen päälle ymmärräkään. 


Kaupoissa pyöriessä näkyikin ihania vaatteita paljon ja kyllähän sitä tuli itsellekin ostettua jotain. Ostin siis pari paitaa ja ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen itselleni farkut! Viimeksi sellaiset olen ostanut ennen kuin Rasmusta aloin odottamaan, joten olikin jo korkea aika. Jotenkin farkut ovat olleet sellaisia, mitä en ole jaksanut katsella tai sovitella. Asiaan vaikuttaa varmasti se, että olin niin paljon pienempikokoinen ennen raskautta ja kesti aika kauan hyväksyä se. Nyt en kuitenkaan voisi olla iloisempi, että menin ne ostamaan. Helpottaa huomattavasti vaatteiden yhdistelyä, sillä farkut nyt käyvät oikeastaan minkä tahansa yläosan kanssa :).


Farkkujen oston lisäksi toinen tässä kuussa tapahtunut iso juttu onkin se, että siirrettiin Rasmus nukkumaan omaan huoneeseensa. Monta kuukautta olen asiaa ajatellut ja päättänyt, että Rasmuksen on aika siirtyä omaan huoneeseen nukkumaan vasta sitten, kun yösyömiset loppuu. No eivät ne loppuneet vaan koko nukkuminen huononi kaikilla. Rasmus alkoi heräilemään vähän väliä öisin, eikä silloin kukaan nukkunut. Yksi ilta sitten päätin, että nyt Rasse lähtee nukkumaan toiseen huoneeseen ja se, jos mikä oli hyvä päätös! Tiedä sitten mistä johtuu, mutta Rasmus nukkuu yöt taas ja minäkin olen tietysti sata kertaa virkeämpi päivisin, kun saan nukuttua. Vieläkin noin 4 kertaa viikossa hän herää syömään sen kerran yöllä, mutta se ei haittaa mitään. Aiemmin Rasse söi ihan lähes joka yö, joten siinäkin jo huima parannus. Enää pitäisi miettiä, että mikä olisi paras järjestys Rasmuksen huoneeseen :).

Mitä teille kuuluu? Onko kaikki joululahjat jo hommattu? :)

4 kommenttia:

  1. Unohit kuvan farkuista? :P Ää oon tässä joululahjajutussa niin jälessä! Tuottaa stressiä keksimällä keksiä lahjat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tullu niistä otettua kuvaa, mutta ne on niin perusfarkut kun olla voi! :D Joululahjojen osto ois kyllä niin paljon helpompaa, jos sais niitä toiveita niin ettei tarviis keksimällä keksiä jotain. Kuitenkin kun haluaa niitä lahjoja antaakkin :).

      Poista
  2. Voisitko joskus tehdä postauksen sinusta? :) kysymyspostaus muodossa tai sitten vapaasti kerrot itsestäsi ja mahdollisesti elämästäsi ennen Rasmusta jne.... olisi kiinnostavaa kuulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)