perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Meillä oli ihan mahtava joulu! Se alkoi oikeastaan jo aatonaattona, jolloin kävimme juhlimassa joulua isäni luona. Siellä syötiin ensimmäiset jouluruoat tälle vuodelle ja jaettiin muutamat paketit. Rasmus sai isältäni lahjaksi kävelytuolin, joka onkin ihan pojan mieleen. Sillä onkin menty nyt useampi päivä.




Aattoaamuna lähdimme Rasmuksen kanssa äitini luokse, missä olikin sitten enemmän porukkaa. Syötiin hyvin, loikoiltiin ja hengailtiin toistemme seurassa, juuri niinkuin jouluna kuuluukin. Ostin Rasmukselle lahjaksi pulkan ja niimpä hän pääsi myös elämänsä ensimmäisen kerran pulkkailemaan. Voi pojat, miten Rasse tykkäsikään! Ainut vaan, ettei hän suostunut siinä istumaan ollenkaan, vaan rennosti makoili vain, mutta se ei onneksi menoa haitannut. Illalla syömisten jälkeen jaettiin paketit ja saatiinkin tosi mieluisia lahjoja. En osannut odottaa mitään kummempaa, enkä edes toivonut mitään, mutta niin vaan muut olivat osanneet ostaa ihania juttuja. Rasmus saikin paljon uusia leluja. Nyt on koti täynnä vaikka mitä kivoja uusia juttuja.








Joulupäivänä käytiin poikaystäväni kotona syömässä, jonka jälkeen mentiin vielä äidilleni syömään ja voin kertoa, että syöty on ja kunnolla! Onneksi joulu on vain kerran vuodessa :D. Ihan pikkusen joulufiilistä latisti se, että Rasmus alkoi jo aatonaattona yskimään, joka sitten joulupäivänä pahentui melkolailla. Niinkuin arvata saattaa, täällä on nukuttu viimeiset pari yötä huonosti. Rasse kun yskii yöt kokonaan ja on ihan tukossa. Tänä aamuna heräsin itsekin aivan järkyttävän kipeällä kurkulla ja niin täällä onkin nyt kaksi potilasta. Toivottavasti tämä menisi pian ohi! Mutta siitäkin huolimatta meillä oli ihana joulu, yksi parhaista koskaan :).

Miten siellä sujui joulunvietot? :)

8 kommenttia:

  1. nuo teijän kampaukset on aivan ihanat ! :-)

    VastaaPoista
  2. Pieni tonttupoika <3 ja onko teillä tosiaan noin paksut ja pitkät hiukset geeneissä, vai pidennyksiä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ♥ meillä on ihan luonnostaan paksut hiukset, ei siis mitään pidennyksiä. Hiuksia on tosin jouduttu vuosikausia kasvattaa, mutta kannatti! :)

      Poista
  3. Voi tota rassen asentoa tossa pulkassa !! :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)