torstai 18. joulukuuta 2014

Muutamia juttuja minusta

Sain postausehdotuksen, jossa pyydettiin, että kertoisin jotain itsestäni ja elämästäni ennen Rasmusta. Idea olikin hyvä, sillä en ole paljoa itsestäni kertonutkaan. Jotenkin olen ajatellut, ettei oikein ole mitään sen suurempaa kerrottavaa, mutta voisihan se olla ihan hyvä vähän kertoillakin, että kuka täällä oikein kirjottelee :).

Jos nyt aloitetaan vaikka siitä minkälaista elämäni oli siis ennen Rasmusta. Minulla on neljä siskoa, joidenka kanssa kasvoin aika monessa eri kaupungissa. Me muutettiin paljon, joten peruskouluakin vaihdoin useamman kerran. Peruskoulun jälkeen kävin vielä kymppiluokan, sillä opiskelu ei oikein yläasteella kiinnostanut ja sen seurauksena todistuskin oli aika huono.


17-vuotiaana muutin pois kotoa, kaverini kanssa samaan kämppään. Samoihin aikoin aloitin lähihoitaja opinnot ja aloin seurustelemaan. Elämäni muuttui siis aika paljon, mutta tykkäsin siitä. Opintojen lisäksi kävin töissä kahvilassa. Kaikki samaan aikaan kuitenkin lopulta uuvutti niin paljon, että tein tyhmän päätöksen ja lopetin koulun. Se kaduttaa edelleenkin, mutta ehtiihän sitä vielä, onneksi :). Elämäni oli siis kaikenkaikkiaan aika tapahtumarikasta ja huoletonta. Tein hyviä ja huonoja asioita, mutta mitään en muuttaisi. Tai no, sen koulun olisin voinut käydä loppuun..


Nykyään olen siis 21-vuotias nainen ja yhden pikkuisen pojan äiti. Tykkään elämästäni, ihanasta lapsestani, kavereista, poikaystävästä, perheestä, hyvästä ruoasta, omasta kodista, auringosta, maratonipuheluista, hedelmäkarkeista, salkkareista ja vaikka mistä muusta. En tykkää kylmästä säästä, juustosta, kiukuttelusta, sotkuisesta kodista, hirveästä metelistä, itsekkyydestä enkä saunasta.


Siinäpä jotain asioita minusta ja menneestä elämästäni. Enempää en oikein keksi, mutta kysyä saa, jos jotain kysyttävää jää :).





7 kommenttia:

  1. Oletpas kaunis vanhoissa ja nykyisissä kuvissa! :) Onko Rasmuksen isä teidän elämässä, sain käsityksen että poikäystäväsi ei ole Rasmuksen isä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Rasmuksen isä ei ole enää meidän elämässä, oikean käsityksen siis sait :).

      Poista
  2. Ja unohtu äskeisestä kommentista, että oli kiva lukea sinusta itsestäsikin :) Rasmus suloinen lapsi! Terveisin 7 kk tytön äiti, itsekin lähihoitaja koulun keskeyttänyt (harmittaa myös näin jälkikäteen)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kiinnosti! Onneksi sitä ehtii opiskella kuitenkin myöhemminkin :). Hyvää joulunodotusta sinne teille! :)

      Poista
  3. Olipa kiva postaus! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)