sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Lastenklinikka ja muita viime aikojen tapahtumia

Pitkästä aikaa kirjoittelen taas. Syy on oikeastaan se, että jouduin luopumaan äidin lainaamasta järkkäristä ja odottelin omaani saapuvaksi ja siinä vierähti tovi. Ei ollut kauheasti mielenkiintoa ottaa kuvia kännykällä enää järkkärin jälkeen, vaikkakin tässä postauksessa on myös kännykkäkuvia.. 

Viime keskiviikkona lähdimme siis ajelemaan Helsinkiin päin, kun torstaina oli Rasmuksella käynti lastenklinikalla. Jäimme tosin Hyvinkäälle serkkujeni luokse yöksi ja torstai-aamuna ennen seitsemää istuimme jo taksissa matkalla sairaalalle. En muista millon viimeksi olin ihan noin kukonlaulun aikaan ollut liikenteessä.


sairaalan klovnit

Sairaalassa Rassella oli erinnäisiä ultria,verikokeita ja muita "tarkastuksia". Lastenklinikan remontin takia jouduimme ravaamaan naistenklinikan ja lastenklinikan väliä muutamaankin otteeseen, kun osa lastenklinikan toiminnasta oli siirretty naistenklinikalle. Ei se uusi lastensairaala tosiaan ole mikään hullumpi ajatus. Kyllä siinä järki meinasi mennä, kun kokoajan kiireessä yrittää juosta paikasta toiseen (ja välissä eksyä monta kertaa).



Kuitenkin käynnistä jäi hyvä mieli, koska Rasmuksella oli kaikki niin hyvin kuin vain on mahdollista. Rasmuksen sairauteen erikoistunut lääkäri, joka on siis tavannut kaikki tätä sairastavat ihmiset Suomessa, sanoikin ettei ole koskaan nähnyt yhtä jäntevää ja pulskaa tätä sairautta omaavaa lasta. Sairauteen kun kuuluu lihasheikkoutta ja monet lapset joudutaan ruokkimaan ihan letkun kautta, kun he eivät vain syö. Olenkin tosi onnellinen siitä, että ruokailut sujuu kumminkin syömällä, vaikka välillä se onkin melko haastavaa, kun yksi ruokailu voi kestää tunninkin.



Sairaalan jälkeen jäimme serkuilleni vielä pariksi yöksi. Sinne tulee mentyä muutenkin välimatkan takia aika harvoin. Rasmus sai paljon huomiota ja leikittäjiä riitti. Vietimme itsenäisyyspäivääkin siellä. Söimme hyvin ja katsoimme linnanjuhlia. Kaikenkaikkiaan oli kiva reissu. Ajaminen tosin ei ollut yhtään mukavaa, kun lunta satoi ja tiet olivat tosi liukkaita. Selvittiin onneksi ehjinä perille. Ja tälläisenä kotihiirenä oli kyllä ihana palata kotiin. :) 




Tänään aamu onkin alkanut ihan normaalisti. Kaupassa käyty ja pyykinpesu on hyvässä vauhdissa. Nyt alankin syöttämään Rasmusta. Tulen piakkoin esittelemään Rasmuksen uusia vaatteita, kunhan on kaikki saatu pestyä ja kuvattua. :)

(kuvat ovat reissultamme sekalaisessa järjestyksessä)

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan huikee blogi! Oottelen aina iha fiiliksissäni uutta postausta :D Rasmuskin on suloinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)