torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun viettoa

22. päivä lähdimme Rasmuksen ja siskoni Annan kanssa käymään mummollani Äänekoskella. Siellä ei oltukkaan käyty melko pitkään aikaan. Tätini ja hänen tyttärensä, minun kummityttöni, olivat myös käymässä siellä. Heitäkin nähtiin viimeksi kesällä. Kummityttöni oli oppinut lukemaan ja muutenkin kasvanut paljon viime näkemästä. 

kummityttö <3

Mummolassa vaihdoimme kuulumisia ja herkuteltiin. Aloimme tätini kanssa myös suunnittelemaan reissua kesälle jonnekkin etelään. Toivottavasti se onnistuu, koska odotan jo ihan innolla. Viimeksi olen ulkomailla käynyt kolme vuotta sitten. Ja olisihan se Rasmuksen ensimmäinen ulkomaan matkakin. :)



Aatonaattona lähdimme juhlimaan joulua isäni luokse. Hain kaikki pikkusiskoni mukaan matkaan. Isosiskoni ei päässyt mukaan, koska hän on tällä hetkellä Balilla. Isällä syötiin jouluruokaa, annettiin lahjat, jutusteltiin ja pelattiin aliasta. Hauska ilta oli kaikenkaikkiaan, vaikka Rasmus ei ihan ollut samaa mieltä. Hampaat taisivat häiritä poikaa koko joulun ajan. 


pikkusiskoni Satu ja Rasse




Jouluaattona lähdimme heti aamusta äidin luo riisipuurolle. Puuron jälkeen vain oleskelimme, kuten jouluna kuuluukin. Syötiin suklaata ja katsottiin jouluohjelmia telkkarista. Illemmalla syötiin jouluruoka ja avattiin paketit. Saimme Rasmuksen kanssa paljon lahjoja, vaikkakin Rassea kiinnosti eniten lahjapaperi. 





Rassen ensimmäinen jouluruoka, joka tuli kyllä samantien takas ylös..




väsynyt pikkutonttu <3

Yömyöhään lähdimme Rassen kanssa kotiin nukkumaan ja aamupäivästä olikin lähtö Rasmuksen toiseen mummolaan, eli Rassen isän vanhemmille. Yksi heidän koirista, joka on siis aivan valtavan kokoinen, oli todella kiinnostunut Rassesta. Vähän jännitin katsoa vierestä, kun iso koira oli niin lähellä poikaa, mutta aikansa nuuhkittuaan Rassea, se vain kävi viereen lepäämään. Rasmus sai isovanhemmiltaan joululahjaksi aivan ihanan pehmoisen nallen, jota hän tälläkin hetkellä riepottelee käsissään. Minuakaan ei oltu unohdettu ja sain tosi kivoja ja tarpeellisia lahjoja sieltäkin :) 

Kaikenkaikkiaan oli tosi mukava Joulu, vaikkakin menimme aikalailla vain paikasta toiseen, eikä paljon ehtinyt löhöillä kotona. Nyt on kyllä mukava rauhoittua kotiin muutamaksi päiväksi, kunnes tämä alkaa tylsistyttämään ja pitää vaihtaa ainakin hetkeksi maisemaa ;)

6 kommenttia:

  1. Vähän naurahdin kuin yhtäkkiä tulee kanin kuva ilman mitään selitystä :D Hahh! Onkos tuo sinun/vauvan vai perheen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun siskon kani. Sekin oli viettämässä meidän kanssa joulua niin siks se tuolla kuvissa on. :D

      Poista
    2. Miten kanit viettää jouluu? :'D saiko se lahjojakin vai?

      Poista
    3. Sisko otti sen mukaan omalta kämpiltään ja se söi jouluomenoita ja saihan se ainakin yhden lahjankin :D

      Poista
  2. voisin kyllä omallaki nimellä tulla sanoo, mutten jaksa/kehtaa :D tää on tosi hyvä blogi henna , satu aina kehuuu tätä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :) Kyllä sä omalla nimellä kehtaat tulla jos vaan jaksat ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)