perjantai 13. joulukuuta 2013

Me&I ja Mini Rodini

Kirjoitin aiemmin tulevani pian esittelemään Rasmuksen uusia vaatteita. Pari vaatetta on vielä matkalla, joten en nyt niitä tähän saa. Kuvaan kyllä ja esittelen nekin, kunhan ne vain ensin saapuisivat.

Muutama viikko takaperin kävimme äitini ja Rasmuksen kanssa Me&I:n kutsuilla äidin kaverin luona. En ollut koskaan käynyt lastenvaatekutsuilla, mutta nyt sekin on tehty. Kutsut olivat kivat ja menimme hieman sekasisin niistä vaatteista. Mutta kun ne olivat niin söpöjä, etenkin marsu-vaatteet, joita tilasimmekin (äiti tilasi) useamman.


Tuo paita on vielä tosi reilu, kun pienempiä kokoja ei ollut enään saatavilla. Kyllä se kumminkin ensi vuoden aikana on varmastikkin sopiva. Bodya on tullut käytettyä jo monen monta kertaa.


Sinisten housujen takapuolella on tuo samainen marsu, ja niitä on tullut puettua Rasmuksen päälle ylemmässä kuvassa olevan bodyn kanssa monesti. Vaikka ne ovatkin käyneet pesukoneessa jo aika monta kertaa, ovat ne silti ihanan pehmeät vieläkin. Nuo pupuhousutkin ovat mielestäni tosi söpöt. Ne ovat juuri sopivat nyt, niin voi olla ettei niitä ehdi ihan niin paljon edes käyttämään. Olisi ehkä pitänyt ottaa isompi koko, kun noita lahkeita olisi voinut kääntää kuitenkin..


Marsupipon sai kaupan päälle, kun osti sen marsu-paidan ja onhan tuokin ihana. Se on melko lämpöinenkin, joten sopii hyvin näille säille. Sammakko-pipon sai kaupan päälle taas, kun osti tietyllä summalla vaatteita. Se on hauska, kun toisella puolella sammakko on suunpielet alaspäin ja toisella puolella hymyilee. Ja pipojahan ei nyt koskaan voi olla liikaa.. :)




Ostin Rasmukselle Mini Rodinin takin, joka on hieman paksumpi kuin välikausitakki, mutta ei kuitenkaan toppatakki. Se menee ensi keväänä hyvin. Tällä hetkellä se on tosi reilu, mutta ostin sen ajatellen ensi kevättä. Välikausihaalarinkin ostin ensi kevättä miettien, mutta niinkuin aiemmassa postauksessakin kerroin, niin se onkin tällä hetkellä vain pikkusen reilu. En siis tiedä miten tulee sopimaan enää keväällä. Toivottavasti menis edes hetken, ettei ihan turhaan tullut ostettua.


Kahdet leggingsitkin tuli ostettua Rasselle. Minun mielestä nuo molemmat kuosit ovat ihan älyttömän söpöjä. Tykkään muutenkin lapsilla tollasista lapsekkaisista vaatteista. Noita panda-leggingsejä sainkin etsiä aika pitkän aikaa. Vähän aikaa sitten löysin ne ja nyt odotan, että pääsen ne pesun jälkeen pukemaan Rasmukselle.


Ja sitten vielä tämä söpö pingupipo! Nyt voisi ehkä koittaa olla ostelematta Rasmukselle vaatteita, kun niitä on aika paljon. Jotenkin tykkään vaan ostella Rasmukselle vaatteita paljon enemmän kuin itselleni. Onhan nuo lastenvaatteet paljon söpömpiä. Kaikki Mini Rodinin vaatteet olen muuten ostanut käytettynä. Ostankin mielelläni käytettyjä vaatteita, jos ne vain ovat hyvässä kunnossa. :)

2 kommenttia:

  1. monta pipoo rasmuksella onn?? musta tuntuu et 100:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)