lauantai 28. marraskuuta 2015

Uudistuksia

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi uudistettua tätä blogia! Banneria on pitänyt päivittää jo varmaan vuoden päivät, mutta aina se on siirtynyt. En ole saanut sopivaa kuvaa sitä varten, enkä kyllä ole edes osannut vaihtaa koko banneria. No, sitten juteltuani ystävän kanssa, tajusin ettei se tarvitse kuvaa. Mikäs välttämätön se muka olisi. Nyt on uusi banneri, josta tykkäänkin tosi paljon! Kiitos Roosa siitä ja kaikesta muusta, mitä tätä uudistusta varten tehtiin! <3

Toinen asia mikä blogissani on häirinnyt minua pitkään, on sen nimi. En ole ollut siihen täysin tyytyväinen missään vaiheessa, vaan nytpä olen! Uusi nimi on simppeli ja kertoo juuri kaiken oleellisen. Sen, että täällä blogissa kirjoittelen minä ja että mukana on kaksi pikku prinssiä. Toinen mennä vipeltää jo minkä ehtii ja toinen kasvaa vielä masussa. Onhan meidän perheessä myös mieheni, mutta se ei tähän blogiin niin kuulu ja ajattelin jatkossakin pitää asiat sen suhteen näin.

Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta, blogin nimestä tai ylipäätään koko blogista? Mitä haluaisitte täällä nähdä? Kaikkia ideoita otetaan vastaan. Nyt on meinaan sellanen olo, että tämä blogi on taas herännyt henkiin! :) 


Ps. Katsokaa Rasmuksenkin uusi ulkomuoto. Isolle pojalle leikattiin ison pojan hiukset! Vauvakiharat sai nyt lähteä. Ja mikä kaikkein ihaninta, letku on poissa! <3

10 kommenttia:

  1. Ole hyvä vain! :) Söpö Rasmus <3

    VastaaPoista
  2. Ihana uus banneri ja ihana Rasmus <3

    VastaaPoista
  3. Go Rasmus! Onnea letkusta eroon pääsemisestä! Blogin uusi ilme on myös kiva ja raikas :)

    VastaaPoista
  4. Kiva, lyhyt ja ytimekäs sekä teille juuri passeli nimi 😊 hoitalan ihmisenä ja kahden pienen miehen äitinä, kiinnostaa erityisesti Rasmuksen kehitys ja kuulumiset! Meidän poika on 5/13 syntynyt, eli melkein samanikäisiä ovat Rasmuksen kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon ihan samaa mieltä tosta nimestä! :) Rassesta tulossa kehityspostauksia jossain vaiheessa. Kehitys vaan on sen verran hidasta,että aika harvakseltaan niitä pystyy tekee,mutta teen kun pystyn! No onpas joo samanikäsiä! :)

      Poista
  5. Voi, en oo käyny pitkään aikaan kurkkimassa sun blogia niin on uutiset tulevasta pikkuveikasta mennyt kokonaan ohi! Onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Täällä odotellaankin häntä jo malttamattomana! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)