tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulua kotiin

Me ollaan valmiita jouluun, ainakin melkein! Meidän joulunvietto suunnitelmat menevät siten, että käymme äidilläni, sekä mieheni vanhemmilla. Aamu kuitenkin aloitetaan kotona ihan oman perheen kesken ja ajattelinkin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä riisipuuron. Meillä on lapsuudesta asti ollut perinteenä riisipuuro aattoaamuna ja nyt sen sijaan että mentäisiin heti aamusta äidille, tehdäänkin se kotona. Iltamyöhään myös saavutaan takaisin omaan kotiin, joten onhan se kiva, että joulu näkyy täällä kotonakin jotenkin.



Tilasin jo jonkin aikaa sitten h&m:ltä jouluisia tyynynpäällisiä, mutta vasta näin joulukuun puolella ne laitoin paikalleen. Sen lisäksi meillä on sisustuksessa pari juttua ihan vain joulun takia, mutta enemmänkin voisi olla. Minä olisin valmis koristelemaan koko kodin erilaisin valoin sekä muilla joulukoristeilla, mutta mies laittaa vastaan. Hänen mielestään me ei tarvita yhtään turhaketta tänne kotiin :D.



Ollaan Rasmuksen kanssa haettu joulufiilista leipomalla pipareita, sekä joulutorttuja. Niitä onkin tässä tullut syötyä yksi jos toinenkin, hups. Tänään löysin pitkän etsinnän jälkeen Rasmuksen joululaulu cd:n ja sitä on tullut nyt sitten kuunneltua. Viime viikonloppuna käytiin myös ostelemassa lahjoja läheisille ja lähestulkoon kaikki lahjatkin on hommattu. Ihanaa! Eilen illalla sitten paketoin innoissani niitä. Harmi vain, että lahjapaperi loppui kesken. Tuntuu, että olen tosi hyvissä ajoin näiden juttujen kanssa, mutta toisaalta aattohan on jo reilun parin viikon kuluttua!

Joko teillä on lahjat hommattu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)